8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii n-au oprit Bihorul

Găzarii n-au oprit Bihorul

Liga a II-a
GM CFR Craiova – FC Bihor 2-4
Stadion „Municipal“ (Severin), spectatori: 500.
Au marcat: Boroiban ‘69, D. Oprea ‘75 / Chiş ‘15, ‘29, ‘53, Selagea ‘17.
Gaz Metan CFR: Iordan – Roşianu (‘65, C. Niţă), Cruşoveanu, Nicola, C. Bogdan – Neacşa, Mitic, Fl. Pârvu, Chirea (‘46, Voicu) – Boroiban, Trifu (‘53, D. Oprea). Antrenor: Jerry Gane.
FC Bihor: Pogacsics – Muscă, Oltean, Deaconescu, Lupu – Popa, Florean (‘56, F. Pop), Cigan, Bârza – Selagea (‘71, Petrache), Chiş (‘65, Sorian). Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Au arbitrat: Cr. Balaj – Z. Szekely, G. Szabo.

Nevoită să „arbitreze“ pe final de campionat lupta pentru promovare, Gaz Metan CFR Craiova nu a reuşit să o încurce decât pe Petrolul, remizând cu ploieştenii, scor 1-1, la Strejnic, iar în disputele cu CS Mioveni şi FC Bihor nu a contabilizat nici un punct. După insuccesul cu 1-0 pe terenul argeşenilor, elevii lui Jerry Gane au cedat cu 4-2 „acasă“, la Severin, cu FC Bihor, la capătul unei evoluţii cu iz de vacanţă. Orădenii i-au luat tare pe olteni şi, până să se dezmeticească aceştia, conduceau cu 3-0, Chiş (‘15), Selagea (‘17) şi din nou Chiş (‘29), marcând la fiecare oportunitate avută. După pauză, găzarii au căutat schimbarea, dar au „găsit“ o nouă minge în propria plasă, Chiş executându-l pentru a treia oară pe Alex Iordan (‘53). Deranjaţi de „atitudinea“ oaspeţilor, craiovenii au punctat şi ei, prin Laurenţiu Boroiban (‘69) şi Dani Oprea (‘75), dar nu le-au „stricat“ sărbătoarea orădenilor, care au revenit astfel în Liga 1 după şapte ani.
„Noi ne îndepliniserăm obiectivul, iar motivaţia şi concentrarea băieţilor n-au mai fost aşa de mari, capitole la care Bihorul s-a aflat la polul opus. Referitor la sezonul trecut, eu zic că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a juca şi anul viitor în Liga a II-a. Că ne-am dorit mai mult decât locul şapte este altceva. Nu a fost posibil din cauza mai multor factori. Nici schimbarea din iarnă, venirea la Severin, nu a fost uşoară din punct de vedere al adaptării, chiar dacă am găsit nişte condiţii foarte bune. Din sezonul viitor va fi cu siguranţă altceva. Echipa va face mai mult“, a spus Jerry Gane. „Zilele următoare, se va întruni Consiliul de Administraţie şi se va pune la punct strategia pentru următorul sezon. Tot ce se ştie acum este că echipa se va reuni pe 4 iulie. Şi mie mi se termină contractul, există o opţiune de prelungire şi nu ştiu dacă se va activa. Sunt de doi ani la Gaz Metan CFR şi sunt mulţumit de ce am realizat, obiectivele pe care mi le-am propus cu echipa le-am îndeplinit. Nu ştiu dacă plec la Universitatea Craiova, o să vedem zilele următoare. Ştiinţa va avea un obiectiv foarte clar, promovarea. Important este ce faci acum, în presezon, pentru că nu mai contează ce a fost. Îmi plac provocările şi niciodată nu m-am speriat de ele“, a punctat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS