10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii cer sprijinul suporterilor

Tricolorii cer sprijinul suporterilor

Atacanţii Ciprian Marica şi Adrian Mutu au afirmat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că mizează pe o victorie în confruntarea de mâine, cu Bosnia, subliniind că au nevoie de sprijinul publicului pentru ca rezultatul să fie pozitiv.
„Sperăm ca publicul să ne împingă de la spate. În Bosnia a fost altfel. A fost o presiune prea mare pusă pe noi de suporterii lor. Suntem împreună în aceeaşi barcă. Sunt alături de Răzvan şi sunt sigur că împreună cu el vom câştiga acest meci. Avem curaj şi cred că vom reuşi. Nu mi se pare normal să discutăm de eventuala plecare a lui Răzvan înaintea unui asemenea meci. Toţi avem un singur ţel, să batem Bosnia“, a spus Ciprian Marica.
„Nu mi se pare Bosnia o echipă de nebătut. Au un avantaj moral, dar îi putem învinge. Suporterii români şi-au pierdut răbdarea cu echipa naţională, dar este şi vina noastră că nu am mai avut rezultate. Noi ne vom face datoria indiferent ce antrenor va fi pe bancă, dar nu vreau să discut despre asta, ci despre meci. Fanii trebuie să fie alături de noi în timpul partidei, să ne susţină, să ne dea un imbold, iar după meci pot să ne înjure şi să ne critice, în funcţie de rezultat. Până atunci, însă, trebuie să fim uniţi. Dacă mă retrag de la naţională? Nu o s-o fac, simt că pot face faţă pe mai multe fronturi. Îmi pare rău de Cristi Chivu“, a punctat Adrian Mutu.

Bosniacii, optimişti

Jucătorii Bosniei-Herţegovina sunt de părere că naţionala României poate fi învinsă şi la Bucureşti, considerând că elevii lui Răzvan Lucescu nu sunt cu nimic superiori, chiar dacă au de partea lor publicul, informează Digi Sport. „Meciurile cu România şi Albania sunt foarte importante pentru viitorul nostru şi al calificării. Suntem obişnuiţi cu atmosfera pe care o vor face suporterii români la Bucureşti, aşa că n-ar trebui să avem probleme din acest punct de vedere. Cred că suntem mai buni ca românii, dar trebuie respectaţi deoarece au jucători care pot decide soarta unui meci“, a spus mijlocaşul Miralem Pjanici (Olympique Lyon). „Am învins echipa României la Zenica şi e normal să ne dorim acelaşi lucru şi la Bucureşti. Mă gândesc şi la egal, care n-ar fi deloc rău“, a spus, la rândul său, mijlocaşul Senad Lulici (Young Boys Berna).
Naţionala României va juca mâine, pe stadionul „Giuleşti“, de la ora 21.00 (TVR 1), contra Bosniei, în preliminariile Euro 2012.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS