12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicale tari pentru Pandurii

Amicale tari pentru Pandurii

Gorjenii au perfectat şase amicale în cantonamentul austriac, urmând să întâlnească naţionala Uzbekistanului, Al Ahly (Quatar), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Dynamo Ceské Budejovice (Cehia), CSKA Sofia (Bulgaria) şi o echipă de prima ligă din Turcia

Pandurii Târgu Jiu şi-au stabilit programul de meciuri amicale pe care le vor disputa în stagiul din Austria, programat în perioada 4-16 iulie. Gorjenii vor lua locul celor de la Poli Timişoara, echipă retrogradată deoarece nu a obţinut licenţa pentru Liga I. Trupa lui Petre Grigoraş va avea parte de jocuri tari, urmând să întâlnească naţionala Uzbekistanului, locul 4 la Cupa Asiei, Al Ahly (Quatar), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Dynamo Ceské Budejovice (Cehia), ŢSKA Sofia (Bulgaria) şi o echipă de prima ligă din Turcia, nedesemnată încă. „Impresarul care se ocupă de cantonamentul nostru în Austria ne-a sunat şi ne-a propus ca în aceleaşi condiţii financiare să luăm locul celor de la Poli Timişoara. E o ofertă bună, aşa că vom schimba locaţia de cantonament. Ne vom caza la hotel «Saliterhof» şi vom juca amicalele pe care trebuia să le joace Timişoara. Avem un program de meciuri foarte bun. În principiu, o să
evoluăm în zilele de 6, 8, 10, 12 şi 16 iulie“, a declarat managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu.
Suporterii echipei Pandurii vor putea urmări la lucru echipa, pentru că Digi Sport va transmite cel puţin trei jocuri. „Am semnat contractul cu cei de la Digi Sport şi ei şi-au rezervat dreptul de a alege jocurile“, a mai spus Temelescu.

Vor jucători de la Poli şi Bistriţa

Lotul echipei Pandurii pentru viitorul sezon va cuprinde 26 de jucători, însă acesta va fi suplimentat cu tinere talente din pepiniera proprie. „Cred că vom lua trei-patru juniori în Austria. Avem variante pentru că Grig a monitorizat alături de secunzii lui tot ce mişcă la centrul nostru de juniori. E posibil ca în Austria, pe lângă jucătorii tineri promovaţi până acum, să meargă Ionuţ Constantin şi Oiţă. Grigoraş le întinde o mână, totul depinde de copii dacă vor rămâne sau nu pentru că, dacă şi-o ia vreunul în cap, se întoarce imediat de unde a plecat. Grigoraş este antrenorul pe care ni-l doream, e pe sufletul nostru. Noi până acum nu am găsit omul care să pună în practică tot ceea ce doream, iar proiectul promovării tinerilor e dorit şi de noi, şi de antrenor“, a mai spus Temelescu.
Oficialii clubului Pandurii sunt cu ochii pe jucătorii retrogradatelor Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, însă nu vor jucători consacraţi. „Sunt jucători de la Poli şi Bistriţa care sunt doriţi şi de noi. Sunt convins că sunt jucători care ar vrea să vină la Pandurii şi să fie antrenaţi de Petre Grigoraş. Normal că avem şi noi ţinte, dar să nu vă gândiţi că i-am vrea pe Zicu sau Alexa. Vrem jucători tineri, care sunt pe placul lui Petre Grigoraş. Ştiu că acum toate echipele vor să ia ce e mai bun de acolo“, a spus Viorel Temelescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS