11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii pregătesc noul sezon de Liga I

Pandurii pregătesc noul sezon de Liga I

Echipa din Târgu Jiu, care a obţinut licenţa pentru Liga I, a sistat negocierile cu CFR Cluj pentru achiziţionarea atacantului Paul Batin din cauza preţului prea mare solicitat de gruparea din Gruia. CFR Cluj a cerut 100.000 de euro, însă gorjenii sunt dispuşi să ofere doar 75.000 de euro. „Încă nu e rezolvată problema lui Batin, CFR-ul aşteaptă ca noi să ne aruncăm, dar nu o facem încă, mai aşteptăm. E o perioadă în care trebuie să fim foarte atenţi, să tatonăm terenul. Oricum, nu ne trebuie prea mulţi jucători, aşa că vom aştepta, dar eu cred că Batin va ajunge la Târgu Jiu. Este şi opţiunea jucătorului“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, pentru sportingorj. Batin aşteaptă ca şi cluburile să se înţeleagă, fiind încântat să colaboreze cu Grigoraş.
„Sunt în vacanţă. Nu ştiu nimic, cluburile trebuie să se înţeleagă. Ştiu că Pandurii mă vrea, şi eu aş veni la Pandurii, însă deocamdată nu ştiu ce voi face“, a spus ieri Batin.
Cert este că de la Pandurii nu va pleca nimeni, cel puţin până în iarnă. „Ne-am impus punctul de vedere şi de la Pandurii nu va pleca nimeni în această vară. Nici nu sunt oferte concrete pentru nici un jucător, doar vorbe şi telefoane date pentru a se interesa de un jucător sau altul. Noi astfel de tatonări nu le luăm în seamă până când nu apare ceva concret, până nu vine cineva să vadă jucătorul sau să discute cu noi“, a afirmat Pârvulescu. Vlad Chiricheş este jucătorul cel mai vizat pentru un transfer în pauza competiţională a sezonului viitor. „Mulţi s-au interesat de el. Chiar am discutat cu cineva de la o echipă din Vest şi mi-a spus că trebuie să vină să-l vadă la trei-patru meciuri. Jucând în continuare la Pandurii, vom putea lua un preţ bun pe el de la o echipă de afară. În cazul lui Chiricheş nu putem lua în seamă oferte de 3-400.000 de euro“, a mai spus preşedintele pandurilor.

Lemnaru, achiziţionat cu 100.000 de euro

Pandurii Târgu Jiu va achita 80.000 de euro în această vară pentru achiziţionarea atacantului Valentin Lemnaru de la „U“ Cluj. Lemnaru a sosit la Târgu Jiu în iarnă, sub formă de împrumut, oltenii plătind atunci o primă tranşă de 20.000 de euro. De asemenea, revenirile lui Adrian Rusu şi Călin Cristea sunt sigure. Există însă o mică problemă la Rusu, care nu poate onora convocarea pandurilor, stabilită pentru 15 iunie, deoarece este sub contract cu FC Braşov până pe 30 iunie. „Revenirile lui Rusu şi Cristea sunt sigure. Rusu sper să fie mulţumit de revenirea la Pandurii şi să se apuce imediat de treabă. La Rusu e o mică problemă legată de faptul că el are contract cu FC Braşov până pe 30 iunie şi trebuie să vedem cum facem. O variantă ar fi să-i plătim salariul jumătate-jumătate pentru a-l avea de la început la pregătire. În această săptămână voi încerca să găsesc echipe la care să plece jucătorii care nu mai intră în planurile lui Grigoraş pentru viitorul sezon. Sper că vom găsi variante care să mulţumească pe toată lumea, dar un lucru este cert: nimeni nu pleacă gratis“, a mai afirmat Pârvulescu. Florin Hidişan, Bogdan Apostu, Florin Popete şi George Neagu sunt jucătorii care nu mai intră în vederile lui Petre Grigoraş pentru sezonul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS