16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportZicu şi Oros, convocaţi de urgenţă

Zicu şi Oros, convocaţi de urgenţă

Fotbalistul echipei FC Timişoara, Ianis Zicu (foto), a fost convocat la prima reprezentativă a României şi are toate şansele să evolueze titular în meciul cu Bosnia din preliminariile CE din 2012, programat pe 3 iunie, de la ora 21.00
(TVR 1), pe stadionul „Giuleşti“. Selecţionerul Răzvan Lucescu a apelat la atacantul bănăţenilor deoarece Bogdan Stancu nu dă semne de revenire, vârful lui Galatasaray Istanbul antrenându-se separat încă de la reunirea echipei naţionale, de lunea trecută. „Eram în Bucureşti, oricum nu-mi făcusem planuri de vacanţă. Sper din suflet să batem Bosnia, jucăm în Giuleşti, un stadion pe care eu m-am simţit excelent“, a declarat Zicu pe site-ul noului căpitan al României, Ciprian Marica, jucător cu care ar putea face cuplu în atac în disputa cu Bosnia. Alături de Zicu, în lotul naţionalei a fost convocat şi Cristian Oros, ultimul transfer al Rapidului, echipă pe care mai mult ca sigur Răzvan Lucescu o va pregăti din vară. Oros a fost chemat în locul lui Dorin Goian, care nu va fi folosit în meciul cu Bosnia, după ce s-a accidentat în jocul de duminică seară, în finala Cupei Italiei.
La antrenamentul de ieri-dimineaţă a fost prezent şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a discutat aproximativ cinci minute cu selecţionerul Răzvan Lucescu.
La finalul antrenamentului, Gabriel Torje şi Gabriel Giurgiu au vorbit despre viitorul echipei naţionale a României. „Sunt jucători valoroşi la naţională care îl pot înlocui pe Cristi Chivu. Sigur că ne lipseşte experienţa lui, dar cei care vor intra pe teren vor încerca să îl suplinească cu brio. Trebuie să dăm totul ca să facem performanţă la naţională. Trebuie să ne gândim că ajungem la un turneu final. Pentru unii ar putea fi ultimul, pentru alţii un nou început“, a declarat Torje, conform Sport.ro. „Important e să reuşim să facem un meci bun. Nu contează cine intră în primul unsprezece. Important e să dea totul pe teren. Credem în şansa noastră, este normal. Ne gândim să ajungem pe un loc cât mai sus pentru calificare“, a afirmat Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU