14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor să încurce Mioveniul

Găzarii vor să încurce Mioveniul

CS Mioveni – GM CFR Craiova
Stadion
„Dacia“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CS Mioveni:
I. Ilie – Moşteanu, Miulescu, M. Olteanu, I. Baicu – Năuiu, Lircă, Ayza, Coşereanu – Ciucur, Cl. Ionescu.
Antrenor: Ionuţ Popa.
Gaz Metan CFR: Iordan – Roşianu, O. Nicola, Cruşoveanu, C. Bogdan – Vigariu, Mitic, Fl. Pârvu, Neacşa –  Boroiban, Trifu.
Antrenor: Jerry Gane.
Vor arbitra: Ad. Cojocaru – C. Teodor, Fl. Vişan.

Gaz Metan CFR Craiova şi-a propus să contabilizeze cât mai multe puncte în acest final de campionat, chiar dacă în ultimele două confruntări urmează să întâlnească pe CS Mioveni şi FC Bihor, grupări aflate în lupta pentru promovare. Preşedintele executiv al găzarilor, Gheorghe Frăţică, a afirmat că speră ca echipa să plece neînvinsă de la Mioveni şi să câştige cu FC Bihor, pentru că nu vrea să existe acuze că nu şi-au apărat corect şansele. „Băieţii trebuie să joace la Mioveni cu ambiţie şi să obţină măcar un punct, iar cu Bihorul acasă trebuie să câştigăm, pentru că nu vreau să fim arătaţi cu degetul că ne-am dat la o parte. Suntem scăpaţi de grijile retrogradării, dar trebuie să jucăm fotbal. În aceste ultime două meciuri se va cerne şi sita în privinţa jucătorilor, cine va demonstra că merită, va rămâne la echipă“, a punctat Frăţică.
În tabăra olteană vor fi două absenţe importante, mijlocaşul Ionuţ Mitroi, care nu s-a refăcut după entorsa suferită înaintea confruntării cu ACU Arad, şi fundaşul Paul Irimescu, care nu a făcut deplasarea din cauza unei contuzii puternice la genunchiul drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII