13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu a primit licenţa

Universitatea nu a primit licenţa

Aşa cum anunţa Gazeta de Sud încă de săptămânile trecute, Universitatea Craiova nu a obţinut licenţa pentru Liga I, astfel că formaţia patronată de Adrian Mititelu nu ar fi putut evolua pe prima scenă chiar dacă se salva pe plan sportiv. „Deoarece nu s-a făcut dovada continuităţii de cel puţin trei ani a desfăşurării activităţii clubului pe aceeaşi firmă şi din cauza infrastructurii, lipsa unui contract ferm pentru o arenă pe care să dispute meciurile de pe teren propriu, Universitatea Craiova nu primeşte licenţă pentru anul competiţional 2011-2012“, aşa „sună“ mesajul trimis de FRF, conform gsp.ro.
Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut că Ştiinţa nu a reuşit să obţină licenţa, dar afirmă că rezultatul va fi schimbat la recursul pe care îl va face. „Aşa e, am primit o hârtie de la federaţie că nu am primit licenţa pentru sezonul următor, dar vom face recurs. Motivele sunt bizare. În primul rând au spus că nu am stadion. Cum să nu am stadion, când există un contract? Îmi bagă beţe în roate ăştia de aici, din oraş. Şi altă chestie a fost cu divizarea societăţii, din 2009, că ar fi al treilea an în care funcţionăm în condiţiile astea. Motivele sunt puerile şi, cu siguranţă, voi reuşi la Comisia de Recurs să-i conving că am dreptate. Eu cred că şi-au luat măsuri dinainte să fim retrogradaţi, în cazul în care am fi reuşit să câştigăm la Bistriţa şi să ne salvăm. Mă rog, oricum nu mai contează acum, pentru că suntem retrogradaţi, dar vom face recurs“, a declarat Mititelu, pentru Mediafax.
Numele cluburilor care au primit licenţa pentru sezonul viitor vor fi anunţate pe 31 mai, după şedinţa Comisiei de Apel a Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF.

Mitică bagă jordeaua, Mititelu se ia de presă

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat că jumătate din jucătorii Universităţii Craiova şi-au depus ieri actele să devină liberi de contract, invocând faptul că nu şi-au mai luat salariile de foarte mult timp. Acesta prezice un viitor sumbru pentru echipa lui Adrian Mititelu. „Jumătate dintre jucătorii Craiovei sunt acum la Ligă să-şi depună memorii să devină liberi din cauză că nu şi-au primit salariile de foarte multă vreme. Craiova are atât de multe datorii, încât nici în Liga a IV-a nu poate juca“, a spus Dragomir, la sport.ro. FC Universitatea a replicat printr-un comunicat, destul de prost formulat: „Nici un jucător al FC Universitatea Craiova nu este în situaţia de a deveni liber de contract, cu excepţia jucătorilor David Lopes, Marc Zoro, Wendel Goncalves şi Vlad Bujor, care-şi încheie înţelegerile cu FC Universitatea Craiova la sfârşitul acestui sezon. Ştirile false legate de acest subiect nu reprezintă decât intoxicări şi dezinformări ale unor aşa-zişi ziarişti certaţi cu bunul-simţ şi adevărul, în scopul de a crea o stare tensionată la FC Universitatea Craiova“.
„Dorel Stoica pleacă liber, că aşa i-am promis, are o vârstă, Dănănae, Prepeliţă pleacă şi ei, cel mai probabil la Steaua. Dar să vedem dacă Gigi Becali scoate banii. Silviu Lung Jr. pleacă şi el afară, Florin Costea pleacă sigur, iar Walter Lopes merge împrumut în Uruguay“, a punctat Adrian Mititelu la Sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII