10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci cu scandal la Oradea

Meci cu scandal la Oradea

FC Bihor – Alro Slatina 2-1
Stadion „Municipal“, spectatori: 2.000.
Au marcat: Sg. Oltean ‘18, Selagea ‘82-p. / Dulcea ‘21.
FC Bihor: Pogacsics – Ş. Moraru, Muscă (‘71, Deaconescu; ‘81, Cigan ), S. Oltean, R. Lupu – Chiş, Danci (‘64, Sorian), Selagea – Florean, Mărkuş, Bârza.
Antrenor: Gheroghe Ghiţ.
Alro Slatina: Marinescu – Pasăre, Vişa, Vodiţă, Goge (‘46, Ghindeanu) – Sg. Popescu, Dumitra (‘66, Murgan), Precup, Ed. Stoica – Dulcea (‘46, Anghelina), D. Ene.
Antrenor: Corneliu Papură.
Cartonaş roşu: Murgan ‘68.
Au arbitrat: R. Pop – L. Szanto, Fl. Potora.

Alro Slatina a pierdut pe terenul celor de la FC Bihor, scor 2-1, la capătul unui joc tensionat. Orădenii au deschis repede scorul, prin Sergiu Oltean (‘18), care a reluat din şase metri. Gazdele nu s-au bucurat mult de avantaj, pentru că Dulcea a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din interiorul careului (‘21), gol care le-a dat „aripi“ elevilor lui Corneliul Papură. La reluare, jocul s-a „aprins“, aluminiştii au cerut penalti la o intrare a lui Sergiu Oltean asupra lui Ene, care scăpase singur cu portarul Pogacsics (‘56). Abia intrat pe teren, Mădălin Murgan şi-a lovit un adversar cu piciorul la mijlocul terenului, iar gestul mijlocaşului oltean a fost taxat cu „roşu“ de Romulus Pop (‘68). În zece oameni, Alro nu a mai avut puterea să pună în pericol poarta adversă şi a fost asaltată de oaspeţi. Orădenii au primit şi o lovitură de pedeapsă în minutul 79, când „centralul“ a considerat fault la o intrare a lui Ghindeanu asupra lui Mărkuş, fază contestată îndelung de olteni, care au vrut să părăsească terenul de joc, dar după trei minute au revenit asupra deciziei. Selagea a executat penaltiul la vinclu şi a trimis cele trei puncte în contul lui FC Bihor (‘82), care se menţine în cursa pentru promovare. Finalul a fost anost, fără ocazii notabile.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS