24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan CFR arbitrează lupta pentru promovare

Gaz Metan CFR arbitrează lupta pentru promovare

Voinţa Sibiu – Gaz Metan CFR
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Voinţa Sibiu:
Sg. Dani – Miclea, Forika, Grigore, Bunea – Il. Popa, Măjer, Almen, Hardău – Martinescu, Savu.
Antrenor: Alexandru Pelici.
Gaz Metan CFR: M. Neagoe – Firoiu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Al. Neacşa, Vigariu, Fl. Pârvu, I. Mitroi – Boroiban, Trifu.
Antrenor: Jerry Gane.
Vor arbitra: D. Burcă – B. Szoke, M. Marica.

Găzarii, „ajutaţi“ şi de programul competiţional, se văd puşi în postura de „arbitri“ în lupta pentru promovare, dar asta nu-i sperie pe olteni, care vor să contabilizeze cât mai multe puncte

Scăpată de grijile retrogradării, Gaz Metan CFR Craiova va juca fără presiune ultimele patru meciuri din actuala ediţie şi, cu toate că vor întâlni trei dintre grupările care luptă pentru un loc în Liga I, fiind vorba despre Voinţa Sibiu, CS Mioveni şi FC Bihor, doar „vizita“ arădenilor de la ACU părând mai uşoară, vrea să contabilizeze cât mai multe puncte. Ambiţia oltenilor este să termine cât mai sus în clasament, chiar dacă asta înseamnă să strice planurile adversarelor, întrucât trebuie să recupereze din punctele pierdute aiurea, de-a lungul campionatului.
Un prim duel de foc va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu Voinţa Sibiu, care nu a renunţat la promovare, deşi a pierdut destul „teren“ în ultimele etape. „Trebuie să scoatem ce am pierdut cu Turda, etapa trecută, chiar dacă ne aşteaptă un adversar bun. Voinţa Sibiu este echipa care a dominat turul de campionat şi a demonstrat că este o echipă puternică, dar care a început să piardă puncte exact când nu trebuia. Părerea mea este că ei au şanse mici de promovare, dar cum încă mai speră, ne aşteptăm la un meci dificil. Pentru noi lucrurile sunt simple, vom juca fotbal de plăcere şi vom încerca să adunăm cât mai multe puncte şi să terminăm cât mai bine în clasament. Nu ştiu dacă arbitrăm promovarea, tot ce ştiu este că vom juca fotbal şi nu vom face jocurile nimănui“, a spus preşedintele executiv al Gaz Metan CFR, Gheorghe Frăţică.
Un lucru îmbucurător este faptul că Jerry Gane nu întâmpină nici un fel de probleme de lot şi astfel va putea alinia cel mai bun „unsprezece“. „Va fi un meci dificil, ca toate celelalte, dar noi mergem să câştigăm cu Sibiul“, a punctat preşedintele Răzvan Lupu.

„Sperăm în continuare“

Antrenorul echipei Voinţa Sibiu, Alexandru Pelici, a afirmat că se aşteaptă la o replică bună din partea oltenilor şi că îşi doreşte mult să câştige şi să rămână în cărţile promovării. „Cu siguranţă că va fi un meci greu, dar frumos, pentru că Gaz Metan CFR nu este o echipă care se închide, ci joacă deschis şi are câţiva jucători care pot face diferenţa. În ceea ce ne priveşte, ne confruntăm cu destule probleme de lot. Nu pot conta pe Buican, Olteanu, Burlacu şi Beza, titulari, toţi accidentaţi. Asta e situaţia, dar nu dezarmăm. Atâta timp cât şanse de promovare sunt, ne vom bate. Mai sunt patru etape şi se pot întâmpla multe, pentru că atunci când joci cu presiune ai şanse mai mari să greşeşti. Sper să nu fim noi cei care greşim, ci adversarii noştri“, a spus, pentru GdS, Alexandru Pelici. „Dacă nu vom reuşi să promovăm nu va fi o tragedie, să nu uităm că suntem nou-promovaţi, iar când se va termina campionatul vom trage linie şi vom stabili ce obiectiv vom avea pentru anul viitor. Momentan ne concentrăm pe finalul sezonului acesta“, a completat Alexandru Pelici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU