10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro vrea să încurce Bihorul

Alro vrea să încurce Bihorul

FC Bihor – Alro Slatina
Stadion „Municipal“, duminică, ora 12.00 (Dolce Sport).
Formaţii probabile:
FC Bihor:
Pogacsic – Moraru, Muscă, Chiş, Danci – Sorian, Florean, Lupu, Iuhasz – Selagea, Mărkuş. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.
Alro: Marinescu – Pasăre, Răducu, Vişa, Ghindeanu, Sg. Popescu – Quist, Precup, Ed. Stoica – Ene, Dulcea. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: R. Pop – L. Szanto, Fl. Potora.

Ieşită din cursa pentru locurile ce duc în Liga I, Alro Slatina şi-a propus să câştige cât mai multe puncte în finalul acestui sezon şi să termine cât mai sus în clasament. Duminică, de la ora 12.00, la Oradea, aluminiştii au misiunea să o „supere“ pe FC Bihor, grupare care nu îşi permite să rateze cele trei puncte pentru că s-ar îndepărta de primul eşalon. Preşedintele oltenilor, Jean Niţulescu, a punctat faptul că elevii lui Corneliu Papură vor face tot posibilul să câştige acest meci, dar nu pentru a face „cărţile“ Mioveniului, aşa cum se speculează, ci pentru faptul că trebuie să-şi apere corect şansele. „În meciul cu Bihorul, presiunea este pe gazde. Nu vom face jocurile nimănui. Reprezentăm CS Alro Slatina şi jucăm pentru Alro. Să dea Dumnezeu să câştigăm la Oradea şi să zică oamenii altceva. Noi vom încerca şi vom juca toate meciurile pe teren“, a spus Jean Niţulescu, conform liga2.ro.
Cu patru etape înainte de final, FC Bihor se află pe locul trei, la egalitate de puncte cu Dacia Mioveni, echipă situată pe poziţia secundă în Seria de Vest a ligii secunde şi la un punct de liderul Petrolul Ploieşti. Orădenii au o şansă mare să revină în primul eşalon după opt ani de absenţă, dar pentru asta trebuie să aibă un parcurs perfect şi să beneficieze de eventualii paşi greşiţi ai contracandidatelor. „Lupta la promovare se va da până la final. Sper că va fi un avantaj faptul că jucăm acasă cu Petrolul, dar trebuie să câştigăm în primul rând meciul cu Alro Slatina din această etapă, pentru a putea lega victoriile. Pregătirea fizică e una dintre componentele importante ale unei echipe şi sper să ne ajute pe acest final de campionat“, a punctat antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS