10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPompierii sunt gata de revanşă

Pompierii sunt gata de revanşă

Prometeu Craiova va primi vizita liderului, CSM Slatina, şi nu ia în calcul decât o victorie în jocul de astăzi, pentru a răzbuna eşecul usturător, 6-0, din meciul tur

Formaţia craioveană Prometeu se află în faţa unui test de maturitate, urmând să întâlnească astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Electroputere“, pe CSM Slatina, lidera la zi a campionatului, echipă care se află cu un pas şi jumătate în Liga a II-a. Pentru Alin Bălă şi compania nu există decât varianta victoriei, având de „îndreptat“ rezultatul din meciul tur, când au pierdut cu 6-0 pe „1 Mai“, aceasta fiind cea mai usturătoare înfrângere suferită de Prometeu de când evoluează în Liga a III-a.
Tehnicianul pompierilor, Paul Răducan, este convins că echipa sa va obţine un rezultat bun în faţa liderului, mizând pe faptul că oaspeţii nu sunt presaţi de puncte şi vor veni relaxaţi, fapt ce va putea fi speculat. „Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar eu cred că va fi bine. Sunt convins că îi putem surprinde, am pregătit bine meciul şi vrem să ne revanşăm în faţa lor pentru rezultatul din tur. Un atu în plus este că ei sunt ca şi promovaţi şi pot veni relaxaţi la Craiova. Noi trebuie să învingem şi să strâgem cât mai multe puncte în acest final de campionat, pentru că trebuie să ocupăm un loc mai bun în clasament“, a spus Paul Răducan, care nu poate miza pe Bică, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi Rotaru, accidentat.
În aceste condiţii, „unsprezecele“ Prometeului ar putea fi următorul: Poenaru – Ştefănoaica, Sava, Răduţ, Vătu – Duculescu, Sandu, Iordache, Gae – Bălă, Corcoveanu.

„Venim să câştigăm“

Tehnicianul oaspeţilor, Marius Popa, a afirmat că CSM Slatina nu este matematic promovată şi că se teme de jocul de la Craiova, fiind convins că Prometeu va face tot posibilul să contabilizeze toate cele trei puncte. „Va fi un meci greu, pentru că întâlnim o echipă cu experienţă, care de-a lungul timpului a demonstrat că pierde greu pe teren propriu. Ce s-a întâmplat în tur a fost un accident pentru ei. Noi nu trebuie să ne relaxăm gândindu-ne că suntem gata promovaţi. Trebuie să ne vedem de joc şi sper să câştigăm, pentru că mai avem nevoie de trei puncte ca să fim promovaţi şi din punct de vedere matematic“, a spus antrenorul celor de la CSM Slatina. „Din păcate, nu putem alinia cel mai bun «unsprezece», avem patru accidentaţi, Şerban, Iftimie, Aldea şi Corneanu. Cu situaţia asta ne confruntăm de fapt de vreo cinci-şase etape, dar sper că vor fi supliniţi cu brio de cei care le vor lua locul“, a completat Marius Popa.
Întrebat dacă Slatina poate susţine două echipe în eşalonul secund, Marius Popa a răspuns prompt: „Sigur că da, Slatina este un oraş cu forţă industrială. Poate ţine chiar o echipă în A şi una în B, dar nu vreau să comentez mai multe“.
CSM Slatina ar putea începe partida de pe „Electroputere“ cu următorul „unsprezece“: Stănciulescu – Stoica, Stănescu, Ciobanu, Dinu – Rada, Koko, D. Andrei, Aria – Secreţeanu, Florica.
Pentru confruntarea din Valea Roşie, CCA a desemnat o brigadă de arbitri compusă din: Viorel Coacă (Piteşti) – Gheorghe Tonciu (Bucureşti), Valentin Mihalache (Târgovişte), observatori fiind desemnaţi Dan Niţu (Alexandria) şi Gavril Biro (Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS