20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMădălin Ciucă suferă pentru Ştiinţa

Mădălin Ciucă suferă pentru Ştiinţa

Fotbalistul Universităţii nu şi-a simţit piciorul trei zile după operaţie, iar acum face recuperare patru ore pe zi, având deja voie să lovească mingea

Operat pe 23 martie, la Roma, de ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng, Mădălin Ciucă se află în program de recuperare la clinica „Villa Stuart“. Fundaşul central al Craiovei s-a accidentat în meciul cu Astra din retur şi a fost nevoit să îndure un nou calvar, după ce în 2006 fusese operat la genunchiul drept pentru aceleaşi probleme medicale. „Bine că a ajuns la Roma pe mâna unor profesionişti adevăraţi. Deja a trecut la alergări uşoare şi are voie să lovească uşor mingea cu piciorul stâng. Asta se întâmplă după-amiaza, mai bine de o oră pe zi. Dimineaţa efectuează un program la sală, cam două ore şi jumătate, cu exerciţii de forţă şi echilibru. Săptămânal este consultat de specialişti şi i se face programul pentru săptămâna următoare“, au dezvăluit persoane apropiate jucătorului. Mădălin Ciucă a fost operat de celebrul medic ortoped Paolo Mariani, cel care l-a avut pacient, în urmă cu o săptămână, şi pe francezul Philippe Mexes, fundaşul central al formaţiei AS Roma. Mădălin Ciucă a beneficiat de gratuitate la operaţie, iar acum locuieşte la Roma, alături de soţie, într-un apartament pus la dispoziţie de clubul Universitatea, mergând la clinică doar pentru consultaţii şi recuperare. Patronul Adrian Mititelu l-a sunat de câteva ori, însă cel mai des vorbeşte cu doctorul Claudiu Stamatescu.

50 de zile de chin

Condiţiile de recuperare şi profesionalismul celor care îl înconjoară îi mai îndulcesc amărăciunea fotbalistului oltean, care a urmărit neputincios cum Universitatea se duce spre matineu. „I-a fost greu la început. Trei zile după operaţie spunea că nu şi-a simţit piciorul. Acum este bine, chiar dacă mai resimte dureri. Au trecut 50 de zile de la operaţie şi va mai trece mult timp până îşi va reveni complet. Cel mai probabil la începutul lunii august va fi complet refăcut. Îi este dor de casă. Este posibil ca la 1 iunie să revină în România şi să continue programul de recuperare la Craiova, urmând să meargă la control periodic în Italia. Mereu spune că îi pare rău că nu a putut să ajute Craiova. Suferă pentru Ştiinţa. Ţine legătura cu colegii, dar ştie că, acum, cel mai important este să-şi revină, să poată juca din nou fotbal“, au spus cei care ţin permanent legătura cu Mădălin.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII