6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClujencele n-au avut milă de oltence

Clujencele n-au avut milă de oltence

Fotbalistele de la CS Real Craiova au suferit miercuri cel mai usturător eşec din acest sezon, fiind învinse cu scorul de 13-0 (5-0) de Olimpia Cluj-Napoca, în meciul retur din semifinalele Cupei României.
Antrenorul Sorin Pătraşcu a explicat ieri motivele acestei înfrângeri: „Din lipsa banilor, am deplasat la meci, în ziua partidei, la cinci dimineaţa, doar nouă fete, cu două maşini, iar eu am rămas acasă. Una dintre ele, Dragomir, era nerefăcută complet după accidentarea de la cap din etapa trecută şi o luasem mai mult ca şofer pentru una dintre maşini. Iniţial, au intrat doar opt fete în teren, apoi şi ea. Puteam să ne retragem de pe teren sub diverse pretexte, dar am vrut să vedem ce respect au clujencele faţă de noi“. Clujencele, care sunt lider autoritar în Liga I, cu victorii pe linie şi golaveraj 224-9, nu au avut milă de oltence, aşa cum nu au avut nici weekendul trecut în campionat, când au spulberat cu 27-0 pe Fair Play Bucureşti.

Jucătoare de câmp,
în poartă

Colac peste pupăză, din lotul de nouă jucătoare de la Real deplasate la Cluj nu a făcut parte nici un portar de meserie, după ce Sorin Pătraşcu a renunţat la goalkeeperul Flori Bertea. În poartă a stat jucătoarea de naţională Ana Maria Stanciu. „Am renunţat la Bertea şi Dunavăţu, iar în partida cu Olimpia a fost Stanciu în poartă. Obiectivul nostru nu era câştigarea Cupei, ci locul trei în campionat, pe care nu îl mai putem pierde“, a adăugat Pătraşcu. Acesta a trimis la Cluj următoarele fete: Stanciu – Moacă, Pozmac, Ristache, Tomescu – Bâscoveanu, A. Peşu, Neacşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS