13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoftiţi la circul alb-albastru!

Poftiţi la circul alb-albastru!

După şase ani, Universităţii Craiova i-au fost frânte din nou aripile, greşelile managerului-şef Mititelu transformând-o în carne de tun pentru Liga I

Patronul Adrian Mititelu a recunoscut nonşalant la finalul meciului cu Dinamo: „Sunt vinovatul numărul unu pentru retrogradarea Craiovei“. Finanţatorul Ştiinţei nu a avut pretenţia că spune o noutate, după ce în mai multe rânduri oamenii de fotbal, suporterii şi presa i-au atras atenţia că manageriază prost afacerea numită Universitatea Craiova. Nu puţini sunt însă cei care cred că, de fapt, Mititelu s-a prefăcut depăşit de situaţie, calculând cu exactitate paşii care au dus echipa spre matineu dintr-un motiv foarte bine conturat: lipsa banilor. În aceste condiţii, alb-albaştrilor le-a fost greu să strângă rândurile, iar echipa a fost măcinată permanent de scandaluri şi alte evenimente. Totul a început cu debarcarea, deloc elegantă, a lui Victor Piţurcă. A urmat fuga lui Găman şi Bărboianu, asezonată cu o mulţime de litigii între club şi jucători sau antrenori, schimbaţi pe bandă rulantă. Evadările din cantonament ale fraţilor Costea au devenit o banalitate, iar toate acestea au legătură directă cu patronul Adrian Mititelu. Cum să mai joace Mihai Costea fotbal când Adrian Mititelu l-a luat de mână la miezul nopţii şi a plecat cu el la piaţă, oferindu-l Stelei? Cum să mai dea Florin Costea gol, când Mititelu i-a băgat în buzunar dezlegarea pentru alt club înainte ca Ştiinţa să-şi câştige biletele pentru încă un sezon în Liga I? Cum să mai alerge Prepeliţă, când a văzut că Dina a fost cules de prin parcuri şi băgat titular? Cum să se mai concentreze restul jucătorilor, văzând toate aceste gesturi „înţelepte“? Cum să mai creadă suporterii că s-a vrut cu adevărat salvarea echipei-fanion a Olteniei de la retrogradare?

Alt patron, aceeaşi soartă

Pentru cei mai mulţi este clar că, în acest moment, Universitatea este doar o jucărie în mâna celui care acum şase ani ne atenţiona să nu cumva să ne prindă în avionul cu care va zbura Ştiinţa spre cupele europene şi promitea suporterilor că va mătura cu Steaua şi Dinamo. După şase ani, Universitatea a ajuns însă acolo unde a lăsat-o Dinel Staicu, devalizată, flămândă şi fără orizont. Din fericire, Staicu, mai nou Nuţu, a ştiut când să se oprească. Din păcate, Mititelu încă nu s-a plictisit de atâtea „performanţe“, aşa că invitaţia rămâne deschisă: suporteri ai Ştiinţei de pretutindeni, poftiţi la circul alb-albastru!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

90 COMENTARII