17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristiano Ronaldo, la doi paşi să devină golgheter în Spania

Cristiano Ronaldo, la doi paşi să devină golgheter în Spania

Mijlocaşul portughez Cristiano Ronaldo este foarte aproape de a câştiga titlul de golgheter în Spania, denumit „Pichichi“, după ce a bifat un hattrick în meciul câştigat marţi seară de Real Madrid în faţa celor de la Getafe, scor 4-0. Cele trei reuşite ale lusitanului au fost marcate în minutele ‘24, ‘58 şi ‘90 (penalti), cea de-a patra reuşită fiind semnată de Benzema, în minutul 77. După 32 de etape, clasamentul pentru trofeul „Pichichi“ arată în felul următor: 1. Cristiano Ronaldo (37 de goluri), 2. Lionel Messi (31), 3. David Villa (18). „Am făcut un meci mare şi ne-am atins obiectivul, acela de a câştiga fiecare meci până la final. Sunt lider în lupta pentru «Pichichi», fără să fac din asta o obsesie. Mulţumesc echipei şi fanilor pentru ajutor“, a scris Ronaldo pe pagina sa de Facebook.
La scurt timp, unul dintre fanii portughezului, celebrul boxer Mike Tyson, i-a dăruit o pereche de mânuşi Everlast, semnate special pentru el. „Îţi mulţumesc, Mike. Eşti o legendă“, a răspuns Ronaldo pe contul său de pe pagina de socializare.
În meciul de marţi seară, de pe „Santiago Bernabeu“, antrenorul „galacticilor“, Jose Mourinho, a mizat pe: Adan (‘84, Mejias) – Marcelo, Carvalho, Pepe, Arbeloa – Diarra, Alonso, Cristiano Ronaldo – Ozil (‘76, Adebayor), Di Maria, Higuain (‘76, Benzema). Pentru Getafe au evoluat următorii: Colunga – Ustari, Torres, Cata Diaz, Mario – Mane, Boateng, Casquero, Sardinero (‘46, Miku) – Parejo (‘71, Borja), Arizmendi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS