12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Şerban, campion balcanic

Marian Şerban, campion balcanic

Marian Şerban, sportiv legitimat la Clubul Power Gym Craiova, a câştigat duminică medalia de aur la Campionatul Balcanic de Thai-Kickboxing, MMA şi Muay-Thay desfăşurat la Novi Sad (Serbia).
Elevul lui Ionuţ Pucă s-a impus în finala categoriei 71 de kilograme în faţa altui român, Emanuel Vintilă (Knockdown Timişoara). Scorul final a fost de 3-0 pentru oltean, iar adversarul său a fost numărat în repriza a doua, în urma unor schimburi violente de lovituri.
„Victoria din Serbia îl propulsează pe Marian Şerban spre gala de Thai-kickboxing regulament K1, care se va desfăşura la sfârşitul lunii viitoare şi care va opune sportivi din ţara noastră şi Serbia. Pe lângă Marian, de la clubul nostru vor mai participa alţi doi sportivi, Mihai Duica şi Cristian Tănase“, a spus ieri antrenorul Power Gym Craiova, Ionuţ Pucă, prezent la Balcaniadă.
Tot din Craiova a mai participat la competiţie şi Andrei Măceşanu, de la clubul Tigers, condus de Cosmin Obritenschi, dar a fost învins la puncte. Competiţia de la Novi Sad a fost destinată amatorilor, au avut loc meciuri spectaculoase, dar au fost şi două meciuri cu sportivi profesionişti. „Într-unul dintre ele, Adrian Mitu, de la Knockdown Timişoara, şi-a fracturat braţul drept în urma executării unei lovituri de braţ din întoarcere. Este remarcabilă puterea sa de mobilizare, el continuând minute în şir să lupte cu braţul rupt“, a spus Pucă. Concursul pentru amatori a adunat la start participanţi din Serbia, Muntenegru, Croaţia, Albania, Bulgaria şi România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS