14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au scăpat de griji

Găzarii au scăpat de griji

Gaz Metan CFR Craiova a remizat, scor 1-1, cu Arieşul Turda pe teren propriu şi s-a distanţat la opt puncte de locul 14, retrogradabil, ocupat de Unirea Alba Iulia.

Parcursul bunicel din ultima perioadă i-a determinat pe oficialii, jucătorii şi susţinătorii echipei Gaz Metan CFR Craiova să creadă într-o victorie în jocul cu Arieşul Turda, de pe propriul teren, însă lucrurile nu au stat chiar aşa. Cruşoveanu şi compania au început bine meciul, au pus stăpânire pe mijlocul terenului şi au fost periculoşi prin Alin Vigariu şi Laurenţiu Boroiban, însă de fiecare dată Pampea a fost la post. Gaz Metan CFR a reuşit totuşi să „spargă“ defensiva oaspete în minutul 37, când Alex Neacşa a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Paul Irimescu a pus latul din patru metri, fără speranţe pentru portarul turdenilor, stabilind rezultatul pauzei. La reluare, gazdele au căutat să mărească avantajul de pe tabelă, iar oaspeţii au replicat tăios pe contraatac. Arieşul a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 55, când Hardău l-a executat pe Mihai Neagoe din interiorul careului de şase metri, după o centrare venită pe jos, de pe dreapta. Oaspeţii au echilibrat jocul apoi şi, în ciuda numeroaselor ocazii consemnate la ambele porţi, nu s-a mai marcat.

Jerry, mulţumit de joc

La finalul jocului, antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale. „Prima repriză a fost la discreţia noastră, ne-am creat numeroase ocazii şi am reuşit să punctăm o dată, iar oaspeţii s-au apărat bine şi au mizat pe cartea contraatacului. În partea a doua, meciul s-a echilibrat, cei de la Turda au ieşit mai mult la joc şi au egalat într‑un moment în care noi căutam desprinderea. Finalul a fost unul disputat, cu multe ocazii la ambele porţi. Fiecare putea câştiga acest meci. Arbitrajul a fost penibil. Am avut numeroase faulturi la marginea careului de 16 metri, dar «centralul» nu le-a văzut, iar oaspeţilor le-a dat destule lovituri libere. Am obţinut un punct important, care ne îndepărtează de zona retrogradării. Noi vom aborda la victorie partidele rămase de disputat şi vom încerca să urcăm cât mai sus în clasament“, a spus Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS