3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro a ieşit din cursa pentru promovare

Alro a ieşit din cursa pentru promovare

Ajunsă nesperat să lupte pentru unul din locurile care duc în Liga I, Alro Slatina nu avea voie să rateze victoria în ultimele meciuri, însă calculele au fost date peste cap chiar la prima „finală“. Elevii lui Corneliu Papură nu au prins o zi prea bună şi au fost depăşiţi ieri cu 2-0, chiar pe teren propriu, de CS Mioveni, una dintre contracandidate. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Claudiu Ionescu, la primul a deviat mingea în poarta lui Marinescu de lângă Răducu, după o incursiune frumoasă, finalizată cu o centrare la colţul scurt a lui Ayza (‘37), cel de-al doilea înscriindu-l cu un şut plasat, după o pasă ideală a lui Coşereanu (‘77).
Pentru Alro au evoluat următorii: Marinescu – Pasăre, Răducu (‘46, Murgan), Vişa, Ghindeanu (‘28, Goge), Sg. Popescu (‘67, M. Voicu) – Quist, Precup, Ed. Stoica – Ene, Dulcea. De partea cealaltă, tehnicianul argeşenilor, Ionuţ Popa, a mizat pe: Ilie – Ciucur, Miulescu, Olteanu, Baicu – Sandulescu, Năuiu, Ayza, Enache (‘45, Coşereanu) – Vladu (‘74, Sfârlea), Cl. Ionescu (‘83, D. Stan).
Antrenorul oltenilor, Cor­neliu Papură, a afirmat că elevii săi au fost depăşiţi de miza partidei: „Suntem cu toţii trişti după înfrângere. Speram mult mai mult de la acest meci. În prima repriză am avut două situaţii clare de gol, la 0-0, şi nu am reuşit să înscriem. Echipa adversă a reuşit să înscrie, profitând de spaţiile din defensiva noastră. Păcat pentru munca băieţilor. Îi felicit pentru modul în care au luptat. Să nu uităm că ei au fost cei care ne-au adus aici şi au avut dorinţa de a face mult mai mult decât evitarea retrogradării. Spectatorii sunt nemulţumiţi. Cred că merită mult mai mult respect aceşti băieţi. Trebuie să ne gândim la cât muncesc şi ce au făcut până acum ca Alro să fie în prima parte a clasamentului. A fost un meci cu miză şi au clacat. Neavând atât de multă experienţă, când au primit gol s-a cam rupt echilibrul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS