6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângere nedreaptă

Înfrângere nedreaptă

Oţelul a marcat de două ori din ofsaid, iar Ştiinţa tremură înaintea ultimelor trei meciuri pe care le mai are de susţinut

Mânaţi în luptă de un public numeros, dar şi de remiza înregistrată în meciul FC Vaslui – FC Timişoara (scor 1-1), gălăţenii s-au aruncat în atac încă din startul partidei. Prima mare ocazie de gol le-a aparţinut, Antal (‘8), scăpat singur cu Lung Jr., şutând peste poartă. Oltenii au apărut în careul lui Grahovac abia în minutul 20, când Stoianof a centrat de pe partea dreaptă, dar Ologu nu a reuşit să ia faţa fundaşilor moldoveni, care au îndepărtat pericolul. Oţelul a punctat în minutul 22, cu ajutorul arbitrilor. Viglianti, plecat din poziţie de ofsaid, l-a scos pe Lung Jr. din joc printr-o pasă laterală la Paraschiv, iar acesta din urmă a înscris fără probleme în poarta goală. Lovitura încasată i-a bulversat pe juveţi, în timp ce moldovenii şi-au continuat atacurile, Perendija (‘24), Giurgiu (‘25), Antal (‘33) dând din nou emoţii craiovenilor. Plecat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, Paraschiv a reuşit dubla prin golul din minutul 42, când a trecut elegant de Gugu, apoi i-a dat cap în cap pe Lung Jr. şi Dănănae, înscriind pentru 2-0.
Conştienţi că nu au ce apăra, alb-albaştrii au fost mai insistenţi după pauză, introducerea lui Mihai Costea dovedindu-se o mutare inspirată în ofensivă. „Nilă“ a dat primele emoţii gazdelor în minutul 50, când i-a centrat perfect lui Subotici, dar acesta a trimis cu capul peste poartă. Cinci minute mai târziu, bosniacul nu a mai ratat ţinta, înscriind din interiorul careului mic după o greşeală a lui Sg. Costin, care nu a reuşit să degajeze mingea centrată de Ologu. Treptat însă, elevii lui Aurică Ţicleanu s-au stins. Totuşi, Florin Costea (‘89) putea strica sărbătoarea moldovenilor, „Briliantul“ trimiţând cu capul pe lângă poartă din colţul careului mic. Finalul de meci i-a găsit în delir pe gălăţeni, în timp ce oltenii rămân la patru puncte de Gloria Bistriţa şi aşteaptă cu înfrigurare ultimele partide din acest sezon al Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

42 COMENTARII