21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii mai cred în minuni!

Oltenii mai cred în minuni!

Ştiinţa ar putea să se salveze în acest final de foc prin victorii în ultimele cinci etape, iar prima „finală“ este duminică, împotriva Unirii Urziceni, o echipă aflată în desfiinţare

Gruparea finanţată de Adrian Mititelu pare a fi pe drumul din finalul campionatului 2004/2005, atunci când oltenii, după 41 de ani, au retrogradat, dar acum, la finalul ediţiei 2010/2011, atât finanţatorul, cât şi antrenorul principal al Universităţii mai speră că o minune s-ar putea întâmpla în aceste cinci etape care au mai rămas de disputat. Care ar putea fi aceasta? Aceea ca echipa să câştige aproape toate meciurile acestui final, dar şi contracandidatele să facă paşi greşiţi. Prima confruntare pentru olteni este duminică, împotriva Unirii Urziceni, echipă ca şi retrogradată în Liga a II-a, dar care are un obiectiv de îndeplinit începând cu acest derbi al suferinţei de la Craiova, anume realizarea baremului de 25 de puncte, „obiectiv“ îndeplinit de gruparea condusă de Mititelu.
În timp ce Universitatea se îndreaptă spre… matineu, Unirea Urziceni, fosta campioană a României în sezonul 2008/2009, este pe punctul de a fi desfiinţată. Cu această frică a zilei de „mâine“, cele două foste campioane ale provinciei se luptă duminică pe „Ion Oblemenco“ într-un meci care nu se anunţă spectaculos, ci doar interesant şi cu miză pentru zona fierbinte a clasamentului.

Iarăşi pe mâna fraţilor Costea

Oltenii au avut o săptămână agitată şi cu diverse probleme, printre care şi cazul fraţilor Costea. Deşi aceştia au plecat de la echipa cu care sunt sub contract pentru că aşa au vrut ei, sunt acum consideraţi un fel de salvatori. Adrian Mititelu, cel care i-a preamărit pe fraţii Costea, dar le-a dat şi „nas“, cum se spune, speră că ei ar putea fi utili acum, în al „12-lea“ ceas. Celor doi li s-au iertat abaterile şi atât Mihai, cât şi Florin Costea s-au antrenat vineri, din nou, cu Universitatea. Reghe a fost sensibil la sugestiile patronului Mititelu şi astfel pentru meciul de duminică fraţii sunt în lotul Craioveii, iar Mihai Costea ar putea fi titular din primul minut. Altfel, de vineri au revenit la echipă Walter Lopez – care la mijlocul lunii trecute a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Uruguay, urmând a fi apt pentru finalul de campionat, dar şi Mihai Dina.
Antrenorii Craiovei nu-i pot folosi duminică pe Prepeliţă, Ologu şi Buleică, toţi fiind suspendaţi. În ceea ce îl priveşte pe Prepe, conform unei informaţii postate pe site-ul gsp.ro, mijlocaşul Craiovei ar fi dorit de FC Vaslui, grupare dispusă să achite Universităţii pentru transferul jucătorului oltean aproape un milion de euro!
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

49 COMENTARII