3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa moare, dar nu se predă

Ştiinţa moare, dar nu se predă

Chiar dacă are şanse minime de supravieţuire în prima ligă, Universitatea trebuie să joace până la capăt,
antrenorul Laurenţiu Reghecampf fiind convins că poate evita matineul

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FC Braşov, scor 1-2, şi aproape şi-a anulat şansele de a rămâne în Liga I, chiar dacă teoretic nu este totul pierdut pentru alb-albaştri. Colac peste pupăză, Florin Costea a revenit în mijlocul scandalului, refuzând să intre în minutul 71 al partidei cu „stegarii“, supărat că antrenorul Reghecampf l-a ţinut prea mult rezervă. Ilie Balaci a numit Ştiinţa „o echipă ruşinoasă“, în timp ce preşedintele Ţicleanu a admis că nu mai este nimic de făcut şi că se gândeşte la o reconstrucţie a Universităţii. Patronul Adrian Mititelu a amuţit şi a părăsit stadionul fără să mai dea declaraţii, după ce cu un meci înainte îl certase pe antrenor că a alcătuit prost echipa.
Singurul care mai speră că juveţii se pot salva este „principalul“ Reghecampf, care a explicat situaţia lui Florin Costea, dar a vorbit şi despre şansele Craiovei de a mai juca în primul eşalon. „Orice jucător este util echipei doar în momentul în care îndeplineşte nişte parametri. De pregătire, de comportament. Cu Braşovul, atunci am considerat că e nevoie de el, însă Florin Costea a refuzat să intre. Păcat că nu înţelege că îşi face rău în primul rând chiar lui printr-o astfel de atitudine. Nu mă mai pot baza pe el în meciurile care au rămas. Ştiu că lumea ne vede ca şi retrogradaţi având în vedere situaţia din clasament şi ultimele evenimente din sânul echipei, dar eu cred cu toată tăria că putem să rămânem în Liga I-a“, a comentat Reghe.

Contre pe seama arbitrilor

FC Vaslui nu va putea conta astăzi pe serviciile mijlocaşului Lucian Sânmărtean, suspendat după meciul din etapa precedentă, cu CFR Cluj, când a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Universitatea nu are jucători suspendaţi pentru partida cu moldovenii, însă nu ar fi exclus să apară modificări în primul unsprezece, în funcţie şi de obiectivul pe care oltenii şi l-au fixat pentru acest meci. Până una-alta, oficialii alb-albaştri au anunţat că îşi fac probleme din cauza arbitrilor. „Avem informaţii că, după ce s-au plâns că nu li s-a acordat un penalti cu CFR Cluj, cei de la Vaslui îşi iau măsuri cu noi în ce priveşte arbitrajul. Ni s-a spus că ni se pregăteşte ceva, că va fi o brigadă la comandă. Ne temem ca fluieraşii să nu ne facă pe post de miel de Paşte“, a declarat preşedintele Ţicleanu, conform gsp.ro. Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a replicat: „Cei de la Craiova pesemne că au luat-o razna. Astea sunt vrăjeli ieftine de grupa mică, dar mă deranjează atitudinea lor. Noi suntem cea mai defavorizată echipă în acest sezon! Ce treabă avem noi cu delegările? Să le fie ruşine craiovenilor! Vor să pună presiune aiurea. Craiovenii au depăşit limita obrăzniciei. Dacă aveau bun-simţ, tăceau. Ar fi trebuit să se prezinte fără Lung Jr. şi Prepeliţă la Vaslui, cei doi trebuia eliminaţi cu Braşovul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

45 COMENTARII