18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu, pe lista de cumpărături a napoletanilor

Cristi Chivu, pe lista de cumpărături a napoletanilor

Fundaşul român al lui Inter Milano, Cristan Chivu (foto), este pe lista de achiziţii a formaţiei Napoli, care doreşte să-şi întărească compartimentul defensiv în vederea unei probabile participări în Liga Campionilor. „Capabil de a îndeplini rolul de fundaş central sau apărător stânga, Chivu ar fi o soluţie ideală pentru defensiva în cinci a lui Mazzarri. Gruparea Inter ar fi dispusă să-l vândă pe român în cazul unei oferte, mai ales că intenţionează o remaniere a lotului pentru sezonul viitor“, a scris calciomercatoseriea.it, citat de Mediafax.
Presa italiană a scris recent că Inter, nemulţumită de randamentul românului din ultimul timp, ar putea renunţa la Chivu la sfârşitul acestui sezon, chiar dacă înţelegerea dintre părţi este valabilă până în vara lui 2012. În locul lui Cristi Chivu (30 de ani), care a fost transferat de la AS Roma în 2007, ar putea veni alt român, şi anume Ştefan Radu, de la Lazio, care evoluează pe postul de fundaş stânga.
Un alt jucător al nerrazzurilor care nu duce lipsă de oferte este olandezul Wesley Sneijder. Mijlocaşul de 26 de ani, venit la Inter Milano în urmă cu două sezoane de la Real Madrid, este dorit de formaţia britanică Manchester United, care este dispusă să ofere în schimbul jucătorului 25 de milioane de euro.
După 34 de etape, pe primul loc în Serie A este AC Milan, cu 74 de puncte, urmată de Inter Milano, cu 66 de puncte, şi de Napoli, cu 65 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS