15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro şi-a propus victoria la Turda

Alro şi-a propus victoria la Turda

Arieşul Turda – Alro Slatina
Stadion
„Municipal“, astăzi, ora 17.00.
Formaţii probabile:
Arieşul:
Pampea – C. Pop, Bier, Timar, Lacovişte – Barbuloviciu, Lupuţ, Pocian, Şaim – Tilincă, Bucur. Antrenor: Florin Fabian.
Alro: Tătaru – Pasăre, Vişa, Ghindeanu, Goge – Sg. Popescu, Murgan, Precup, Ed. Stoica – D. Ene, Dulcea. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: M. Bordean – L. Szanto, B. Ghiorghioiu.

Aflată în cursa pentru promovare, Alro Slatina nu are voie să facă paşi greşiţi, mai ales cu echipele mai slab cotate. Astăzi, aluminiştii au de trecut un test de maturitate, pe care îl vor susţine la Turda, Arieşul fiind una dintre echipele experimentate ale ligii secunde, dar cu destule oscilaţii în acest an. „Arieşul este o echipă bună, a câştigat runda trecută cu UTA la scor (3-0 – n.r.), are în componenţă jucători de Divizia A şi ne pot pune probleme dacă nu ne vom concentra. Am sperat la mai mult în meciul cu Petrolul, însă, din păcate, am pierdut. Sperăm ca la Turda să nu mai facem aceleaşi greşeli. În contextul în care vom câştiga, vom lua o opţiune pentru promovare, iar atunci vom putea vorbi despre meciurile cu Sibiu şi Mioveni. Până atunci, decisiv este meciul cu Arieşul“, a declarat atacantul slătinenilor, Adrian Dulcea, pentru liga2.ro. Şi fundaşul Marius Pasăre, care a evoluat în trecut la Arieşul, este conştient de importanţa celor trei puncte puse în joc: „Arieşul este schimbată în totalitate, cred că mai sunt doar câţiva jucători dintre cei cu care eu am jucat. Este o echipă puternică, a învins UTA, una dintre cele mai bune echipe ale seriei la scor. Va fi un meci greu. Noi mergem să câştigăm. Toate meciurile
le-am tratat la victorie, sperăm să reuşim acest lucru. Noi jucăm să câştigăm. Sunt multe echipe în prim-plan când vine vorba de promovare. Fiecare meci este tratat la victorie, iar la final vom trage linie. Încă ne doare că am pierdut la Ploieşti, pentru că ne-am pus foarte mari speranţe în acel meci. Atmosfera acum este bună“, a declarat fundaşul celor de la Alro, Marius Pasăre.
Cei doi tehnicieni de la Alro, Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu, se confruntă şi cu câteva probleme de lot, Iosif Kalai este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Marinescu, Quist şi Vodiţă nu sunt refăcuţi complet după accidentările suferite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS