21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, recunoscător suporterilor viola

Mutu, recunoscător suporterilor viola

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, pentru Radio Blu, că suporterii formaţiei italiene au continuat să-l susţină chiar şi după greşelile comise în carieră. „Este o mare onoare să am numărul 10 pe spate. Am spus de când am ajuns la Fiorentina că ştiu că acest număr i-a aparţinut lui Antognoni. Convieţuiesc de cinci ani cu mitul lui Antognoni. Am început să joc fotbal la şase ani în oraşul meu natal, iar la 15 ani am ajuns la prima echipă şi am trecut prin toate filtrele naţionalei. Pentru a vorbi despre publicul Fiorentinei, eu sunt persoana potrivită. După tot ce am făcut, suporterii au continuat să-mi dea căldură şi să mă susţină. Când ne susţin pe durata întregii partide, atunci când cântă, este o mare satisfacţie pentru noi“, a spus Mutu, citat de site-ul fiorentinanews.com şi Mediafax.
Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a dat lovitura de începere la partida inaugurală a celei de-a 25 ediţii a Turneului Melarancio.
Competiţia este organizată de clubul USD Casellina în memoria a unsprezece copii, victimele unui tragic incident, pe 26 aprilie 1983. Copiii se aflau în autobuzul şcolii în momentul în care au fost implicaţi într-un accident în tunelul „Melarancio“ de pe autostrada A1 din Italia.
Altfel, presa din Peninsulă a notat că pe atacantul român îl paşte o nouă suspendare după un gest nesportiv, făcut în timpul meciului Fiorentina – Juventus 0-0. În prima repriză a meciului cu Juventus, pe un contraatac al Fiorentinei, Adrian Mutu i-a aplicat o lovitură în stomac fundaşului Marco Motta şi riscă să stea cel puţin trei etape pe tuşă pentru acest episod urât.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS