8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii vor 16 puncte în 12 meciuri

Alb-albaştrii vor 16 puncte în 12 meciuri

Sorin Buşu şi Mihai Costea au declarat ieri că speră să învingă Sportul sâmbătă, dând asigurări că vor trata meciul cu toată seriozitatea. Buşu, care este anunţat titular ca fundaş stânga în locul accidentatului Walter Lopez, a spus: „Sper să obţinem cele trei puncte cu Sportul pentru că avem nevoie de ele ca de aer. Suntem conştienţi de importanţa meciului şi nu trebuie să ne gândim că vom juca sâmbătă cu echipa de pe ultimul loc. Din contră, vom evolua ca şi cum am avea în faţă ocupanta locului întâi. Urmează o lună de foc pentru Universitatea, cu etape intermediare, însă eu sper că vom ieşi cu bine din aceste meciuri. Nu iau în calcul posibila retrogradare a Ştiinţei, nu mă gândesc la acest lucru“.

Mihai Costea:
Eu nu am fugit, ca alţii

Deşi a semnat cu Steaua, Mihai Costea îi asigură pe suporterii olteni că va pune umărul la salvarea Universităţii, conştient că retrogradarea echipei din Bănie nu va fi un motiv de laudă pentru el. „Cu Sportul pot spune că este un meci capital. Avem nevoie de victorie. Toţi băieţii conştientizează asta, dar şi faptul că ar fi o pată pentru noi retrogradarea echipei. Am avut parte de o pauză de două săptămâni, care ne-a prins bine. Sperăm ca începând de la meciul cu Sportul să legăm şi noi câteva victorii“, a spus „Nilă“. Acesta a comentat din nou evoluţia fratelui său, dar şi faptul că din vară va trece la Steaua: „Florin este refăcut 60 la sută. Sunt convins că va juca din ce în ce mai bine. În ceea ce priveşte plecarea mea, sunt sigur că în loc vor apărea alţi jucători tineri, care pot creşte la Universitatea. Nu ştiu care va fi reacţia suporterilor la adresa mea, dar trebuie să ia în calcul că eu nu am fugit ca alţii“.

„Nilă“, lăudat
de Ţicleanu

Preşedintele Universităţii Craiova, Aurică Ţicleanu, spune că Mihai Costea poate fi un exemplu pentru ceilalţi jucători alb-albaştri. „Noi îl privim pe Mihai Costea la fel ca şi înainte, chiar dacă a semnat cu altă echipă. De ce ar fi altfel? Băiatul se pregăteşte exemplar, munceşte mult şi va avea aceleaşi şanse să joace ca şi până acum. Dacă toţi jucătorii noştri ar fi avut atitudinea lui la pregătiri şi pe teren, atunci sigur echipa nu mai ajungea în situaţia asta. Mihai e singurul fotbalist din Liga I care îi are patroni şi pe Adrian Mititelu, şi pe Gigi Becali. Dacă va rezista în aceste câteva luni, atunci se va căli cu adevărat ca fotbalist“, a spus Ţicleanu, conform gsp.ro. Acesta a anunţat că obiectivul juveţilor este obţinerea a 16 puncte în următoarele 12 etape, chiar dacă Ştiinţa n-a mai învins de nouă meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII