11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş, atac la selecţionerul Emil Săndoi!

Petre Grigoraş, atac la selecţionerul Emil Săndoi!

Jucătorii echipei Pandurii, Gabriel Matei şi Ciprian Brata, s-au accidentat la acţiunea lotului naţional de tineret şi se adaugă şi ei pe lista indisponibililor alături de Cardoso, Hidişan şi Băcilă. Matei a suferit o accidentare în primul amical al turneului naţionalei de tineret din Austria şi Slovenia, cu Albania, scor 2-0, iar selecţionerul Emil Săndoi l-a trimis în ţară. Matei a ajuns la Târgu Jiu, unde a fost consultat, medicii recomandându-i o săptămână de repaus. „Am un hematom de 2 centimetri pentru care mi-a fost recomandat un repaus total de o săptămână. Dacă lucrurile merg bine, poate voi reuşi să revin în meciul de la Craiova sau măcar cu Brăneştiul“, a declarat Matei.
Deşi se află în continuare alături de naţionala lui Săndoi, Ciprian Brata acuză şi el dureri în zona inghinală, fiind incert pentru jocul cu CFR Cluj. Grigoraş s-a declarat revoltat de faptul că
staff-ul naţionalei nu le-a acordat asistenţă medicală lui Matei şi lui Brata, tehnicianul gorjenilor acuzându-l pe Săndoi că i-a forţat jucătorii, ştiind că vin după accidentări. „Lui Brata nici nu i-au făcut un control ca să vadă ce are, iar pe Matei l-au trimis acasă ca pe o măsea stricată! Păi care mai este scopul unei echipei naţionale, să îşi bată joc de anumiţi jucători şi să îi trimită acasă accidentaţi, să îi repare clubul când poate? Pot să mă gândesc la o mulţime de scenarii acum. A forţat jucătorii mei şi nu pe ai altor echipe, dar vreau să cred că a fost doar o întâmplare“, a răbufnit Grigoraş la GorjTV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS