7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDulgheru, la prima confruntare cu Şarapova

Dulgheru, la prima confruntare cu Şarapova

Alexandra Dulgheru a continuat parcursul de excepţie de la Miami, turneu WTA dotat cu premii totale în valoare de 4,5 milioane de dolari.
„Piti“ s-a calificat luni între primele opt jucătoare ale competiţiei din Florida, după ce a învins-o în optimilie de finală pe chinezoaica Shuai Peng, scor 6-3, 6-4, după un meci care a durat 87 de minute. În pofida scorului strâns, Dulgheru (28 WTA) a dominat întâlnirea cu Peng, o jucătoare clasată pe locul 32 mondial şi care în acest an a jucat două semifinale şi a ajuns în optimile de finală la Australian Open.
La Miami, Alexandru Dulgheru va juca, pentru prima dată în carieră, în compania rusoaicei Maria Şarapova (favorita numărul 16), care a învins-o pe Samantha Stosur (Australia, numărul 4), scor 6-4, 6-1. Prima surpriză majoră la Miami a fost eliminarea danezei Caroline Wozniacki. Lidera clasamentului mondial şi, recent, câştigătoare la Indian Wells, a fost eliminată, în optimile de finală, de germanca Andrea Petkovic (numărul 21), în două ore şi 24 de minute, scor 5-7, 6-3, 3-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU