27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Bărbulescu şi Dan Zărnescu, medaliaţi la Bistriţa

Cristi Bărbulescu şi Dan Zărnescu, medaliaţi la Bistriţa

Cei mai valoroşi tenismeni de la CSS Craiova, Cristian Bărbulescu şi Dan Zărnescu, au urcat pe podium la un concurs internaţional desfăşurat la Bistriţa, în memoria fostului antrenor emerit Gheorghe Bogza. Competiţia a reunit la start 200 de sportivi din Spania, Serbia, Cehia, Ungaria, Israel şi România, la categoriile de vârstă juniori I, II şi III, masculin şi feminin, la simplu şi pe echipe.
Bărbulescu a câştigat medalia de argint la juniori I, unde a făcut echipă cu Andrei Ştirbu, de la LPS Buzău. Perechea Bărbulescu/Ştirbu a trecut în grupe, cu acelaşi scor, 3-0, de echipele din Târgu Secuiesc, Spania şi Dumbrăviţa, în sferturi a depăşit o echipă din Ucraina (scor 3-2), în semifinale a învins o formaţie de la Pristavu/Slatina cu 3-2. Singura înfrângere a perechii Bărbulescu/Ştirbu a fost în finală, cei doi fiind învinşi de o pereche formată din sportivi de la Bistriţa şi Târgu Secuiescu, cu 3-2.
Celălalt sportiv de la CSS, Dan Zărnescu, a urcat tot pe treapta a doua a podiumului, dar la juniori II, împreună cu partenerul său de la dublu, sârbul Ivor Katic. La fel ca şi Bărbulescu, Zărnescu şi partenerul său au obţinut victorii categorice în grupe, cu 3-0, în faţa echipelor din Odorheiu Secuiesc, Spania şi Buzău/Bistriţa, în sferturi au învins Pristavu Câmpulung (3-0), în semifinale au trecut de Ucraina cu 3-2, iar în finală au fost învinşi de o echipă din Bistriţa cu 3-0.
La simplu, Dan Zărnescu a ajuns în primii opt, fiind eliminat de ungurul Bence Majoros, cu scorul de 3-1, iar Cristi Bărbulescu a încheiat competiţia în primii 16 sportivi, fiind eliminat de Szilllard Kanabe (Târgu Secuiesc) cu scorul de 3-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII