Acasă Sport Bulgarii vor să organizăm împreună CE 2020

Bulgarii vor să organizăm împreună CE 2020

Federaţiile de fotbal ale Bulgariei şi România vor depune oficial o candidatură comună pentru organizarea CE de tineret din 2020, a declarat Borislav Mihailov, preşedintele Uniunii bulgare de fotbal, informează site-ul sport365, care citează Agerpres. „Ideea noastră este să începem cu candidaturile pentru găzduirea CE de tineret, iar dacă o să construim un stadion nou şi renovăm alte trei, vom candida împreună cu România“, a spus Mihailov pe aeroportul din Sofia, abia întors de la Paris, unde alături de omologul său român, Mircea Sandu, au fost aleşi în Comitetul Executiv al UEFA.
Borislav Mihailov a precizat că anul viitor va începe construirea unui nou stadion naţional la Sofia. Celelalte trei stadioane care vor fi propuse sunt din oraşele Varna (nord-est), Burgas (sud-est) şi Sliven (centru). „Trebuie să ne grăbim cu construirea stadioanelor, deoarece procedura de depunere a candidaturilor se va încheia în anul 2014“, a punctat Mihailov.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version