Acasă Sport Jerry Gane: Ne simţim bine la Severin

Jerry Gane: Ne simţim bine la Severin

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova şi-a prezentat primele impresii după perioada petrecută la Severin, declarându-se mulţumit de condiţiile oferite de autorităţile locale din Mehedinţi

Antrenorul craiovenilor de la Gaz Metan CFR, Jerry Gane, s-a întâlnit ieri pentru prima dată într-un cadru organizat cu reprezentanţii mass-media după mutarea echipei la Drobeta Turnu Severin. Tehnicianul „găzarilor“ s-a declarat mulţumit de condiţiile găsite şi speră ca elevii săi să poată răsplăti eforturile conducătorilor prin rezultate pozitive. „Suntem de o săptămână la Severin şi vă pot spune că ne simţim bine şi eu, şi echipa. Prima problemă a fost cea a cazării, dar s-a rezolvat, o parte din băieţi s-au mutat la stadion, restul în apartamente închiriate. Ne antrenăm bine aici, avem linişte, este o schimbare în bine şi trebuie să continuăm ceea ce am început la Craiova. Factorii importanţi ai echipei, factorii administrativi, directorul Vasile Cârstea, preşedintele Gheorghe Frăţică, municipalitatea din Severin, domnul primar Constantin Gherghe s-au înţeles privitor la această colaborare, iar noi am venit cu inima deschisă şi mă bucur că suntem doriţi aici. Nu vreau să spun că la Craiova nu am avut condiţii bune, regret că am părăsit Bănia, dar trebuie să recunosc că aici am găsit condiţii mai bune, iar pentru viitorul echipei asta este foarte important. Pentru băieţi trebuie să fie o motivaţie în plus că joacă pe un stadion cum este «Municipalul»“, a spus strategul „găzarilor“. „Eu şi echipa vom încerca să avem rezultate foarte bune, să ne îndeplinim obiectivele, acelea de a termina în primele şase locuri şi crearea unei echipe competitive. Chiar dacă am debutat cu stângul în retur, la Vâlcea, adevăratul început pentru noi este primul meci pe care îl vom susţine aici, cu Alba Iulia, pe 26 martie. Sperăm să debutăm cu dreptul pe «Municipal», să câştigăm acest meci“, a completat Jerry Gane.

Obiectivul: crearea unei echipe competitive

În privinţa şanselor de a aborda primele două locuri încă din acest an competiţional, Jerry Gane a afirmat că nu se pune problema promovării în acest sezon şi că acesta ar putea fi obiectivul din ediţia viitoare. „După terminarea campionatului vom sta şi vom discuta cu conducerea administrativă ce obiectiv vom stabili pentru următorul sezon, dar deocamdată ne preocupă prezentul. Chiar dacă suntem pe locul nouă, ne putem reveni, pentru că mai sunt încă 11 meciuri de jucat. La ce teren avem aici şi la ce condiţii, ar trebui să avem o echipă în Liga I. Dacă am fi avut şase sau şapte puncte în plus, poate că ne-am fi gândit să ne apropiem de podium, dar acum e greu, deja sunt patru sau cinci echipe care s-au distanţat şi nu e uşor. Mai sunt multe etape, dar asta înseamnă să avem un parcurs ireproşabil. Obiectivul nostru este acum să ne clădim o echipă bună“, a completat Jerry Gane.

Cruşoveanu, nerăbdător să joace pe „Municipal“

La rândul său, căpitanul echipei, Cosmin Cruşoveanu, a spus că totul este conform aşteptărilor în privinţa condiţiilor şi că abia aşteaptă să debuteze pe cochetul stadion „Municipal“.
„Am găsit condiţii foarte bune aici. A fost mai greu în primele două zile, până ne-am mutat în apartamente, până şi-a găsit fiecare locul, dar acum totul este în regulă, băieţii s-au acomodat. Terenurile de antrenament sunt foarte bune, iar stadionul «Municipal» este splendid. Cine nu şi-ar dori să evolueze pe un astfel de teren?! Abia aşteptăm să jucăm în faţa publicului din Severin“, a spus Cruşoveanu.

Bălaşea nu a convins

Venit în probe de la „defuncta“ CS Termo Severin, Giani Bălaşea nu a reuşit să-l convingă pe Jerry Gane că merită să rămână în lotul celor de la Gaz Metan CFR Craiova, tehnicianul motivându-şi decizia prin faptul că jucătorul a pierdut o bună perioadă din pregătirea de iarnă. Fundaşul stânga a fost pus pe „liber“ şi din cauza faptului că acest post este deja acoperit de Cosmin Bogdan, Cosmin Nicuşor Neacşu şi de juniorul Alexandru Duca, fotbalişti în care se pun mari speranţe.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version