10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, la un pas de bătaie

Oltenii, la un pas de bătaie

Eşecul de la Timişoara a încins spiritele în vestiarul Ştiinţei, jucătorii alb-albaştri găsind tot mai greu soluţii contra umilinţelor care vin pe bandă rulantă în ultima vreme

Daniel Stanciu, managerul echipei FC Timişoara, a afirmat că, în pauza meciului FC Timişoara – Universitatea Craiova, între jucătorii olteni ar fi avut loc incidente majore. „La pauză au fost nişte îmbrânceli (în vestiarul Craiovei – n.r.). Se auzeau ţipete şi jucătorii au fost la un pas de bătaie“, a spus ieri oficialul bănăţean la Sport.ro. Rugat de GdS să dea detalii despre aceste incidente, Daniel Stanciu a evitat subiectul, afirmând că nu-l interesează problemele Universităţii Craiova. Conform celor de la postul TV menţionat, se pare că, într-adevăr, în pauza meciului de duminică seară, jucătorii olteni, cu nervii la pământ, s-ar fi certat şi îmbrâncit între ei, cei de culoare fiind acuzaţi de evoluţia stranie din prima repriză, îndeosebi Zoro, dar şi Walter Lopez şi David Lopes. Secunzii lui Nicolo Napoli, Lung senior, George Biţă şi Sandu Tăbîrcă, au încercat să-i despartă şi să-i calmeze pe jucătorii aflaţi în conflict, situaţia fiind însă extrem de tensionată.
Vlad Roşca, vicepreşedintele Universităţii Craiova, care a fost în pauză la vestiarul oltenilor, a negat însă aceste informaţii. „Nici vorbă de aşa ceva! Sunt surprins că Daniel Stanciu lansează astfel de zvonuri. Nu a fost vorba de un conflict, ci doar de nişte discuţii pe un ton mai ridicat, care sunt normale în adrenalina meciului“, a declarat oficialul Craiovei la Sport.ro.

Ţicleanu, optimist

Conform aceleiaşi surse, preşedintele Aurică Ţicleanu este de părere că principalul motiv al decăderii echipei din Bănie este lipsa omogenităţii. „Avem o echipă pe care am făcut-o în patru-cinci săptămâni. Am jucat cu o formaţie ce evoluează de patru-cinci ani împreună. Puteam să emitem pretenţii dacă îndreptam meciul către o zonă prin care puteam să-i ţinem departe de poartă. Craiova a fost mereu o echipă nonconformistă. Greşelile împotriva noastră nu sunt de ieri, de azi. Acum avem nevoie de sprijinul tuturor, mai ales al fanilor. Urmează meciul cu Astra, care este mult mai important. Avem meciuri acasă cu echipe aflate în aceeaşi situaţie cu a noastră, Pandurii, Târgu Mureş, Braşov, Urziceni, deplasări la Sportul, Cluj, partide de unde putem şi trebuie să luăm puncte. Nu ne aflăm într-o situaţie bună, dar cu calm trebuie să ieşim la capăt. Consider că putem avea la final o zestre de 38-40 de puncte, pentru a nu sta la mâna altor rezultate“, este de părere „Chiose“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

56 COMENTARII