16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPompierii n-au greşit

Pompierii n-au greşit

Antrenorul formaţiei craiovene Prometeu, Paul Răducan, a afirmat că echipa sa a trebuit să muncească serios în meciul de vineri, de la Calafat, unde FC Drobeta a pierdut greu, scor 2-0. „Am câştigat trei puncte importante, dar pot să spun că mi-a plăcut echipa gazdă. S-a văzut că le lipseşte omogenitatea, dar au jucători buni. Mă bucur că echipa mea a înţeles care este miza jocului şi că şi-a tratat adversara ca atare“, a spus Paul Răducan. „A fost un joc echilibrat. Scorul este destul de mare comparativ cu ce a fost pe teren. Încet-încet formăm o echipă bună şi fără acei zece jucători blocaţi de Trium Bârca“, a replicat antrenorul calafetenilor, Claudiu Oncică.
Golurile pompierilor au fost marcate de Duculescu (‘30), care a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, şi Ştoiu (‘85), care a transformat cu precizie o lovitură de pedeapsă obţinută de Iordache.
Prometeu: Zuleam – Şerban, Preduţ, Sava, Enache (‘80, Stamin) – Vătu (‘80, Iordache), Duculescu (‘84, Dumitrică), Ştoiu, D. Popescu – Bică (‘65, Corcoveanu), Bălă.
FC Drobeta: Lascu – Bugălă, Opriceană, Diţă, Resteanu – M. Popa, Drăcea, Ţurai (‘75, Coca), Carfin – Stăncuţa (‘65, Pascu), Hurezeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII