17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIlieş şi Mazilu, din nou la Energia

Ilieş şi Mazilu, din nou la Energia

Energia Pandurii Târgu Jiu i-a „repatriat“ pe Dan Ilieş şi Ionuţ Mazilu înainte de startul returului. Handbaliştii au jucat sub comanda lui Liviu Andrieş şi în primul mandat al tehnicianului pe banca gorjenilor. Pivotul Dan Ilieş a mai evoluat la Târgu Jiu şapte sezoane, iar acum a semnat cu Energia pe un sezon şi jumătate. La Energia l-a regăsit pe fostul său coleg şi antrenor, Liviu Andrieş, dar şi alţi jucători cunoscuţi, astfel că nu a avut nevoie de acomodare. „Practic, nici nu a fost vorba de integrare pentru că am mai jucat cu majoritatea băieţilor. Pe antrenor îl cunosc, am fost colegi de echipă. Eu voiam să revin din vară, dar nu s-a putut, deoarece antrenorul Vasile Stângă i-a preferat pe Novanc şi Savenco“, a spus Ilieş.
Tot Vasile Stângă l-a împiedicat şi pe Mazilu să continue la Energia, interul dreapta fiind împrumutat în tur la Minaur Baia Mare. „Dacă nu venea Liviu, nu mă întorceam. Cu nea Vasile nu m-am înţeles deloc. Nu mă avea el la suflet. Poate nu-i plăceau glumele mele, era mai serios“, a declarat şi Mazilu.
Deşi în prezent se află pe loc de cupă europeană, Energia are de luptat din greu pentru a-l menţine. „Va fi greu. Noi vrem să ducem echipa în cupele europene, dar avem de înfruntat formaţii puternice, Bacău, Cluj, Suceava, Odorhei. Nici Reşiţa nu a ieşit din cărţi, joacă destul de bine şi a strâns multe puncte, mai sunt Satu Mare, Timişoara. Avem un dezavantaj pentru că avem un retur mai greu decât Bacău sau Suceava, spre exemplu“ a declarat Ilieş. Energia Pandurii Târgu Jiu va susţine la sfârşitul acestei săptămâni o dublă amicală cu UCM Reşiţa, în deplasare, profitând de faptul că Liga Naţională este întreruptă pentru acţiunile naţionalei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS