14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadu Voina a revenit la Oltchim

Radu Voina a revenit la Oltchim

Deşi luni declarase că nu este interesat de o revenire la Oltchim, antrenorul Radu Voina (foto) a cedat insistenţelor conducătorilor echipei vâlcene şi a acceptat, ieri, să se ocupe de pregătirea campioanei României la handbal feminin. „Sunt antrenorul Oltchimului şi încerc împreună cu fetele să remediem din mers ce se mai poate. Încercăm să câştigăm cu Buducnost şi apoi cu Krim Ljubljana ca să ne calificăm în semifinale Ligii Campionilor“, a declarat Voina pentru gsp.ro.
„Este cea mai bună soluţie pe care am găsit-o. Radu Voina are avantajul că le cunoaşte bine pe fete, cu care a mai lucrat şi la Oltchim, şi la echipa naţională. Îi mulţumim preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, pentru sprijinul acordat la aceste tratative, pentru faptul că l-a sfătuit pe Voina să accepte oferta noastră. E şi spre binele echipei naţionale“, a adăugat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.
Radu Voina, care o înlocuieşte pe daneza Anja Andersen, a mai antrenat gruparea vâlceană între ianuarie 2009 şi iunie 2010, perioadă în care Oltchim a jucat o semifinală (2009) şi o finală de Liga Campionilor (2010), iar în campionatul intern nu a pierdut nici un meci. Tehnicianul, care se va ocupa în continuare şi de naţionala României, va conduce în această dimineaţă primul antrenament al campioanelor, după care va face deplasarea cu echipa la Cluj-Napoca, acolo unde Oltchim joacă mâine derbiul campionatului, cu „U“ Jolidon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII