17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăman şi Bărboianu, liberi până la vară

Găman şi Bărboianu, liberi până la vară

Comisia de recurs din cadrul LPF s-a pronunţat ieri în celebrele cazuri ale iernii, Găman şi Bărboianu. Aceasta a respins ca fiind neîntemeiat recursul formulat de FC Universitatea împotriva hotărârii CSL, astfel că ambii jucători olteni „fugari“ sunt liberi de contract. Cei doi pot semna cu orice club, însă, deocamdată, numai până la vară. Asta deoarece comisia amintită a LPF a respins şi recursurile fotbaliştilor Găman şi Bărboianu, care au solicitat să rămână liberi de contract şi de la vară încolo. Comisia a catalogat aceste solicitări ale jucătorilor ca „inadmisibile“. Reamintim că Universitatea a depus la LPF un al doilea contract al jucătorilor Găman şi Bărboianu cu clubul din Bănie, conform căruia jucătorii îşi prelungesc pe cinci ani înţelegerea cu gruparea din Craiova, începând de la 1 iulie 2011, dar avocatul celor doi susţine că acest contract ar fi nul. „Noi vom ataca aceste contracte ca acţiune separată la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF, pentru că sunt lovite de nulitate“, a declarat pentru Mediafax avocatul celor doi jucători. Cei doi nu s-au antrenat ieri în Bănie, fiind plecaţi, probabil, la Bucureşti.

Mititelu: Ne adresăm
la TAS şi la FIFA

Finanţatorul Craiovei a spus că cele două comisii de la LPF, inclusiv preşedintele Dragomir, ar fi făcut abuzuri în cazul celor doi „fugari“.
„S-au făcut nişte abuzuri incredibile prin aceste comisii ale lui Mitică. Craiova a pierdut suma de 3,5 milioane de euro din cauza acestor decizii pentru că puteam să îl vând pe Găman la Werder Bremen (…) Vom face recurs la TAS, chiar dacă ei (cei doi jucători – n.r.) de la 1 iulie sunt din nou sub contract cu Universitatea. Acest scandal ne-a creat un prejudiciu financiar, dar şi unul de imagine. Îl vom chema şi Mitică Dragomir la TAS pentru că el va avea pe conştiinţă Universitatea Craiova“, a spus, la Fanatik, Mititelu. El a adăugat că se va adresa şi la FIFA şi va cere suspendarea provizorie până la vară a jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII