5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, perdanţi în Zăvoi

Găzarii, perdanţi în Zăvoi

CSM Vâlcea – Gaz Metan CFR Craiova 1-0
Stadion
„Municipal“, spectatori: 2.000.
A marcat: Geantă ‘77.
CSM Vâlcea: Chiriţă – Odoroabă, Posteucă, Dandea, Sandu – Vasile, D. Pârvu, Mitu, Ganea (‘66, D. Rădoi) – Balauru (‘90, Gogoşoiu), Rădulescu (‘56, Geantă). Antrenor: Laurenţiu Tudor.
GM CFR: Neagoe – Roşianu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Neacşa (‘70, Voicu), Fl. Pârvu (‘58, Mitic), Vigariu, I. Mitroi (‘70, Rioşanu) – Trifu, Nakamura. Antrenor: Ionel Gane.
Au arbitrat: M. Bocăneală – F. Tunyogi, D. Ciocănea.

CSM Vâlcea şi-a luat revanşa în faţa formaţiei Gaz Metan CFR, după acel 2-0 categoric din tur, câştigând la limită, la capătul unui joc destul de echilibrat

Derbiul Olteniei, din etapa a 16-a din B2, a fost câştigat de CSM Vâlcea, care s-a impus la limită în faţa craiovenilor de la Gaz Metan CFR, graţie golului marcat de Geantă, în minutul 77.
Prima parte a confruntării din Zăvoi a stat sub semnul echilibrului, gazdele irosind două oportunităţi bune de gol, prin Adrian Ganea, în timp ce găzarii lui Jerry Gane au replicat prin Patrian Trifu şi Alin Vigariu. La reluare, jocul a devenit mai alert, cu elevii lui Laurenţiu Tudor mai prezenţi la minge. Vâlcenii au reuşit să-l învingă pe Mihai Neagoe în minutul 55, dar golul lui Rădulescu nu a fost validat de „centralul“ Marius Bocăneală pe motiv de fault în atac. Gazdele au continuat să preseze şi în minutul 77 au reuşit să marcheze prin Bogdan Geantă, care a intrat în careu şi a şutat violent la colţul scurt, înscriind cu toată opoziţia lui Neagoe.
Nemaiavând ce pierde, Gaz Metan CFR a căutat egalarea, însă în zadar, singura oportunitate de gol fiind ratată de Alin Vigariu în finalul jocului, şutul experimentatului mijlocaş trecând mult peste poarta lui Chiriţă.

Jerry Gane, nemulţumit de jocul mijlocaşilor

La conferinţa de presă, antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, a admis faptul că elevii săi nu au prins o zi tocmai bună în confruntarea din Zăvoi. „A fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Vâlcea a avut mai multă iniţiativă şi şi-a creat ceva ocazii în plus. CSM a avut două-trei ocazii, a înscris dintr-o neatenţie a fundaşilor noştri, apoi a conservat rezultatul. Dacă ar fi să reproşez ceva echipei mele, singurul lucru ar fi că mijlocaşii noştri nu au susţinut suficient atacul. Ne-a lipsit iniţiativa în faza ofensivă. Nu vreau să găsesc scuze, dar, după o lungă perioadă în care nu ai terenuri, te antrenezi în sală sau pe zăpadă, e normal ca jocul să aibă de suferit. Obiectivul nostru este o clasare în primele şase echipe. Încă e realizabil, pentru că mai sunt multe meciuri. Păcat că acum vom sta trei săptămâni. Trebuia să jucăm cu Minerul Lupeni şi FC Silvania, echipe care nu mai sunt programate. Nu e benefică o pauză lungă de aşteptare. Ne vom muta toată echipa la Severin de săptămâna viitoare, unde ne vom antrena şi ne vom  pune la punct“, a spus Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS