10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor punctele din Zăvoi

Găzarii vor punctele din Zăvoi

Liga a II-a
CSM Vâlcea – Gaz Metan CFR Craiova
Stadion
„Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea:
Iorga – Tomozei, Posteucă, Dandea, Sandu – Vasile, Roşca, Mitu, D. Rădoi – Gogoşoiu, Balauru. Manager: Laurenţiu Tudor.
GM CFR: M. Neagoe – Roşianu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Neacşa, Rioşanu, Fl. Pârvu, Niţă – Vigariu, Trifu. Antrenor: Jerry Gane.
Vor arbitra: M. Bocăneală – F. Tunyogi, D. Ciocănea.

Gaz Metan CFR Craiova şi-a propus să tranşeze victoria în jocul de la Vâlcea, unde CSM se anunţă un adversar tenace

Frate, frate, dar fotbalul e pe puncte, cam aşa s-ar caracteriza partida de sâmbătă, din Zăvoi, unde CSM Vâlcea va întâlni pe Gaz Metan CFR. Ambele formaţii oltene sunt în „foame“ de puncte, şi nu pentru că ar fi ameninţate cu retrogradarea, ci pentru că ţintesc mai sus în clasament.
Pentru antrenorul craiovenilor, obiectivul este foarte clar în acest derbi regional, Jerry Gane declarând că vrea victoria, indiferent de condiţiile atmosferice sau de starea terenului. „Îmi doresc să începem bine returul. Mergem la victorie la Vâlcea. Ştiu că nu va fi uşor, dar am încredere în băieţii mei. Nu ştiu cum va arăta terenul, dacă va fi cu zăpadă sau nu la ora meciului, dar trebuie să ne adaptăm şi să înclinăm balanţa în favoarea noastră“, a punctat tehnicianul grupării Gaz Metan CFR.
Jerry Gane are tot lotul valid, însă a dorit să-l protejeze pe Laurenţiu Boroiban şi a decis să nu-l includă printre cei cu care va aborda partida din Zăvoi. Antrenorul craiovean va putea însă apela la Cosmin Nicuşor Neacşu şi Cosmin Bogdan, întrucât oficialii clubului au reuşit să-i legitimeze în timp util.

Joi se mută
la Severin

După disputa cu CSM Vâlcea, Cosmin Cruşoveanu şi compania vor reveni în Bănie şi vor sta până joi, când se vor muta la Severin, unde vor evolua începând cu acest retur. „S-a stabilit totul acolo, aşa că joi ne mutăm la Severin. Aici, la Craiova, va rămâne doar centrul de copii şi juniori“, a punctat preşedintele Gheorghe Frăţică. „Băieţii vor avea condiţii bune de cazare, iar noi îi aşteptăm cu nerăbdare. Antrenamentele le vor efectua pe stadionul «Termo», care va fi în scurt timp gata, iar jocurile oficiale le vor disputa, aşa cum am mai anunţat, pe «Municipal», unde sunt condiţii propice performanţei“, a declarat în urmă cu câteva zile primarul Severinului, Constantin Gherghe.
În programul „găzarilor“ există o „fereastră“. În etapa următoare vor sta, deoarece Minerul Lupeni este retrasă din campionat. Staff-ul tehnic de la Gaz Metan CFR îşi doreşte să dispute o partidă amicală, asta ca să-i ţină conectaţi pe jucători. „Deşi e foarte greu, trebuie să găsim un adversar pentru sfârşitul săptămânii viitoare, pentru că nu vreau ca băieţii să se deconecteze de la campionat. Eu aş vrea să jucăm pe «Municipal», să se acomodeze cu terenul, dar o să stabilim zilele următoare toate detaliile“, a spus Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII