10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa, pândită la cotitură

Ştiinţa, pândită la cotitură

Universitatea reuşeşte cu greu să supravieţuiască în prima ligă, dificultăţile financiare ale patronului Mititelu negăsindu-şi încă rezolvarea. Pe lângă celelalte probleme de la echipă, pe umerii finanţatorului Ştiinţei apasă greu dosarul de licenţiere. Regulamentul spune că Universitatea trebuie să-şi achite toate datoriile în această lună pentru a putea spera că şi în campionatul viitor va evolua în Liga lui Mitică, desigur, dacă juveţii îşi vor câştiga acest drept pe teren. „Pe 31 martie, dosarul de licenţiere trebuie să fie complet, adică să nu mai existe datorii, probleme în organigrama clubului sau cu baza sportivă, inclusiv terenul pe care echipa îşi va susţine meciurile oficiale“, au precizat surse din cadrul grupării oltene.

Francezii tatonează

O soluţie pentru a face rost de bani este vânzarea atacantului Florin Costea. Acesta este monitorizat încă din luna ianuarie de Ali Rachedi, directorul sportiv al clubului FC Toulouse. „E clar că oficialul clubului Toulouse a venit pentru Florin Costea, dar, deocamdată, cei din Franţa nu l-au cerut. Aşteptăm“, au spus surse din cadrul clubului Universitatea. Rachedi a fost prezent în tribună la meciul cu Steaua şi este aşteptat şi luni la partida cu Victoria Brăneşti. Este posibil ca după această partidă să se ia o decizie. Se spune că Adrian Mititelu vrea cel puţin trei milioane de euro pentru Florin Costea, bani plătiţi într-o singură tranşă, în timp ce francezii, care cunosc problemele financiare ale Ştiinţei, dar şi pe cele medicale ale jucătorului, ar oferi maximum două.

Gigi ar cumpăra
„la pachet“

Obsedat să ia jucători de la Universitatea, Gigi Becali este şi el gata să profite, anunţând că vrea trei fotbalişti din Bănie. „Am spus că-l ajut pe Adrian Mititelu, pentru că echipa sa trece
printr-o perioadă grea. L-am sunat şi i-am oferit trei milioane de euro pentru trei jucători ai Craiovei, dar dezlegările să mi le dea acum. A spus că se gândeşte câteva zile şi îmi dă un răspuns“, a declarat Becali, conform prosport.ro. Aceeaşi sursă susţine că din ecuaţie ar fi scos Florin Costea, cei trei jucători vizaţi de „Jiji“ fiind Valerică Găman, Mihai Costea şi Andrei Prepeliţă.
Mititelu a spus în dese rânduri că nu va vinde jucători în Bucureşti, însă rămâne de văzut cum va reacţiona în aceste momente de criză maximă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII