8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLe-am dat trei (puncte)

Le-am dat trei (puncte)

„U“ Craiova  – Steaua 0-1
Stadion:
„Ion Oblemenco“
Spectatori: 8.000
A marcat: Bilaşco ‘31
Cartonaşe galbene: Ologu, Prepeliţă, D. Lopes, Dănănae / Nicoliţă

„U“ Craiova: Lung jr. – Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez – Prepeliţă, D. Stoica, Ologu (‘67, Gîngioveanu) –  M. Costea, Subotic, Fl. Costea.
Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua: Tătăruşanu – Bonfim, Geraldo, Galamaz, Brandan – Ricardo, L. Marinescu (‘70, Bicfalvi) – Nicoliţă,  Dică (‘83, Surdu), Tănase (‘75, Burdujan) – Bilaşco.
Antrenor: Marius Lăcătuş

Au arbitrat: Cristi Balaj – M. Nagy, S. Gheorghe

Alb-albaştrii au cedat la limită meciul cu Steaua, după o partidă în care fraţii Costea s-au dovedit total neinspiraţi, iar apărarea, considerată arma secretă a Craiovei, a greşit nepermis la golul reuşit de Bilaşco
 

Universitatea a început în forţă partida cu „militarii“, dar Florin Costea (‘5), scăpat singur cu Tătăruşanu, nu a reuşit să găsească colţul lung al porţii adverse, şutul „Briliantului“ nimerind piciorul portarului stelist. Bucureştenii au răspuns prin lovitura de cap a lui Bonfim (‘13), mingea trecând peste poartă. La o centrare excelentă a fratelui său, Florin Costea (‘15) a mai ridicat o dată spectatorii în picioare, însă nu a putut marca nici din marginea careului mic, execuţia sa lăsând de dorit. Mihai Costea a ratat şi el în minutul 29, apoi a revenit şi a încercat o lovitură de efect, mingea trecând peste poarta Stelei. Contrar cursului jocului, bucureştenii au reuşit să deschidă scorul, Bilaşco (‘31) înscriind de lângă Walter Lopez, ajuns fundaş central, în timp ce Zoro şi David Lopes admirau faza. Dică a făcut din nou linişte în tribune două minute mai târziu, dar din fericire pentru olteni mingea a trecut de data aceasta pe lângă poarta lui Lung Jr.
În oficiala stadionului „Ion Oblemenco“ s-a aflat şi impresarul fracez Ali Rachedi, reprezentant al clubului Toulouse, acesta urmărindu-l, după toate informaţiile, pe atacantul Florin Costea. Rachedi a fost pentru câteva zile şi în cantonamentul Ştiinţei de la Govora.
În partea a doua a partidei, alb-albaştrii au încercat să revină, având o posesie mai bună, cu un plus pentru Marius Ologu, care a avut o prestaţie curajoasă. Dispariţia din joc a fraţilor Costea şi absenţa unor rezerve de valoare a costat însă Universitatea trei puncte, craiovenii neavând puterea să întoarcă rezultatul. Ţinut pe teren 90 de minute, probabil pentru a ne trece dorul de Dina, al cărui tricou cu numărul 20 l-a preluat în această iarnă, bosniacul Subotici nu a impresionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

106 COMENTARII