Acasă Sport Găzarii se antrenează şi cu pixul

Găzarii se antrenează şi cu pixul

Obligat de vremea nefavorabilă, tehnicianul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, Jerry Gane, şi-a susţinut antrenamentele din această săptămână mai mult în „balonul“ de la Atlas, însă acest lucru a început să îl nemulţumească, temându-se că vor apărea probleme medicale. „Nu am avut încotro şi sinteticul a fost singura variantă, dar nu este indicat să continuăm în «balon», pentru că terenul este totuşi tare şi pot apărea accidentări, dureri la genunchi şi la gleznă, ceea ce nu-mi doresc. Antrenamentul de mâine (astăzi – n.r.) îl vom susţine pe «Extensiv», am înţeles că terenul este bun“, a spus Jerry Gane. „Mă bucur că am, în sfârşit, toţi băieţii la dispoziţie. Boroiban şi Tavi Nicola nu sunt la capacitate maximă, s-au pregătit cot la cot cu ceilalţi, dar nu i-am forţat şi nu i-am băgat la miuţă. Săptămâna viitoare vor putea intra şi la jocurile şcoală“, a completat Jerry Gane.
Portarii Mihai Neagoe, Alex Iordan (foto) şi Ionuţ Gălan au avut parte ieri de două lucruri mai puţin obişnuite, cât timp s-au pregătit separat, sub comanda „secundului“ Dan Păsărin. Primul a fost că pentru o bună perioadă s-au „delectat“ cu mingea de rugbi, fiind nevoiţi să „ghicească“ traiectoria balonului oval la şuturile din apropiere. „Ajută mult la reflexe şi chiar la intuiţie“, a explicat antrenorul cu portarii. Spre finalul şedinţei de pregătire, cei trei goalkeeperi au dat o „lucrare de control“, scriind pe o coală ce atribuţii au în timpul jocului, asta ca să le reţină bine şi să nu comită greşeli neforţate.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version