10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCulio l-a salvat pe Hagi

Culio l-a salvat pe Hagi

Fostul mijlocaş al echipei CFR Cluj, argentinianul Juan Emmanuel Culio, a marcat unicul gol al meciului pe care Galatasaray, formaţie antrenată de Gheorghe Hagi, l-a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Bucaspor, în etapa a 22-a a campionatului Turciei. Culio a punctat în minutul 66, cu un şut pe jos, cu dreptul, de la 12-13 metri. Argentinianul poate fi numit salvatorul lui Hagi, având în vedere că tehnicianul român riscă să fie demis după fiecare meci. Fostul atacant al Stelei, Bogdan Stancu, a fost şi el titular la Galatasaray, la fel ca şi portarul Zapata, fostul său coleg din Ghencea.
După primul gol în tricoul lui Galatasaray, presa din Turcia l-a elogiat pe Culio, acesta fiind poreclit „Gladiatorul“ şi „DraCulio“.
„Ne aşteptam la un meci dificil, am spus-o şi înaintea partidei. Sunt fericit de rezultat. Ca tactică, nu suntem în continuare concentraţi în finalul meciurilor, iar meciul se putea termina la egalitate. Sunt satisfăcut însă de joc şi felicit întreaga echipă“, a spus Hagi după meciul de la Istanbul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS