10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au făcut de râs la Rovinari!

Pandurii s-au făcut de râs la Rovinari!

Jiul Rovinari 2
Pandurii 1

Au marcat: Fotescu ‘15, Şoşoi ‘50 / Cardoso ‘57.

Jiul: Voinea (‘46, Căprărescu) – Traşcă (‘80, Mondescu), Amzucu (‘80, Dolcescu), Terel (‘46, Cârciumaru), Trofin (‘80, Văcaru) – Tudorache (‘75, Vălimăreanu), Popescu (‘50, Vulpe), Stanciu (‘46, Daviţoiu), Trăistaru (‘70, R. Rădoi) – Şoşoi (‘60, Lăcătuşu), Fotescu (‘70, Meliţă).
Antrenor: Bobiţă Trofin.
Pandurii: Lazar (‘46, Horvat) – Popete (‘46, Pleaşcă), Chiricheş (‘70, Tătaru), Cardoso, Neagu (‘46, Rada) – Voiculeţ (‘70, Voinea), Nistor (‘70, Avramescu), Vranjes (‘70, Militaru) – Băcilă (‘70, Fărcăşanu), Lemnaru (‘70, Apostu), Cristea (‘46, Brata).
Antrenor: Petre Grigoraş.

Gorjenii s-au prezentat foarte slab în amicalul cu Jiul şi au primit o corecţie din partea divizionarei C

Pe o ninsoare ca-n poveşti, Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă în amicalul susţinut ieri, la Rovinari, Jiul (locul 2 în C4) impunându-se cu scorul de 2-1 (1-0). Mult mai determinaţi, jucătorii de la Jiul Rovinari s-au descurcat foarte bine în prima repriză, pe care au câştigat-o graţie golului marcat de Fotescu (‘15). La reluare, gazdele s-au întrecut cu „gluma“ şi au punctat din nou, prin Şoşoi (‘50), brazilianul Cardoso reducând din diferenţă în minutul 57, cu un şut sub transversală de la 30 de metri. Pandurii au dat impresia că se menajează
înaintea debutului de campionat, atitudine condamnată la sfârşitul meciului de Petre Grigoraş. „Grig“ s-a ţinut de promisiunea făcută la pauză şi le-a dat o primă de victorie celor de la Jiul Rovinari, cheltuială pe care o vor suporta în final chiar elevii săi. Banii au ajuns la căpitanul celor de la Jiul Rovinari, Dan Amzucu, fost elev al lui Grigoraş la Farul Constanţa. „Dom’ profesor e om de cuvânt. Cu banii aceştia facem o masă“, a spus Amzucu.

„Chiar dacă jucam în mină, trebuia să batem“

Petre Grigoraş a afirmat că nu poate „digera“ această înfrângere şi nu îşi explică atitudinea jucătorilor săi din acest meci. „Chiar dacă jucam în mină, trebuia să batem. Diferenţa între Divizia A şi Divizia C trebuie să fie mare. La capitolul atitudine am fost lamentabili şi asta mă deranjează foarte rău. Am să discut cu jucătorii individual şi pentru prima dată s-ar putea să trecem şi la sancţiuni. Cu atitudinea asta nu se poate! Mai avem o săptămână şi începem campionatul şi, dacă ne prezentăm aşa, va fi dezastru. Astăzi (ieri – n.r.) trebuia să câştigăm indiferent pe ce teren jucam, pe mocirlă, pe zăpadă, pe nisip, nu conta cum. Diferenţa trebuia să o facem prin calităţile individuale ale jucătorilor noştri. Pe un asemenea teren valorile se mai egalizează, nu poţi să pasezi cum trebuie, nu poţi să-ţi impui jocul, dar atitudinea lor m-a deranjat foarte mult“, a „tunat“ Grigoraş.
„Fotbaliştii trebuie să revină la atitudinea pe care au avut-o la sfârşitul turului, atunci când, într-adevăr, nu-mi era frică de nici o echipă cu care jucam. Indiferent pe ce teren evoluam, aveam încredere că ne putem bate de la egal la egal cu ei. Aveam o atitudine de luptători adevăraţi. Acum, se pare că sunt mulţi ingineri şi directori în echipă! Dar o să treacă la munca de jos şi o să fie mineri, imediat“, a completat tehnicianul pandurilor. „Nu starea terenurilor mă îngrijorează cel mai mult, ci starea jucătorilor mei. Nu mă îngrijorează faptul că nu vom juca nici un amical la Severin până la meciul cu Oţelul Galaţi, pentru că nici înainte de meciul cu Târgu Mureş nu jucasem şi am câştigat“, a încheiat Petre Grigoraş.
Duminică, Pandurii trebuia să joace un ultim meci de verificare la Severin, contra celor de la Gaz Metan Craiova, dar amicalul a fost anulat şi gorjenii s-au orientat rapid şi au găsit alt adversar. Astfel, duminică, de la ora 14.00, pe „Municipalul“ târgujian, microbiştii vor putea să vadă la lucru trupa lui Petre Grigoraş contra celor de la FC Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU