21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu a dominat Roma la ea acasă

Lucescu a dominat Roma la ea acasă

Mircea Lucescu este aproape de o nouă performanţă cu Şahtior Doneţk. Ucrainenii au învins Roma chiar la ea acasă (scor 3-2) în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor şi sunt la un pas de calificarea în sferturile de finală. Tehnicianul a spus după meci că victoria obţinută de „mineri“ este meritată, cu toate că formaţia sa a avut un joc dificil împotriva grupării italiene. „Rezultatul este foarte bun şi îl merităm. Şahtior este o echipă bună, care a ajuns pe merit în această fază a competiţiei. Însă, nici măcar spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva echipei AS Roma. Am avut noroc pentru că adversarii au devenit nervoşi, iar noi am fost bine organizaţi şi rapizi pe contraatac. În repriza a doua, AS Roma a jucat cu adevărat bine. Returul va fi foarte dificil, rezultatul este greu de prevăzut. Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice“, a spus Lucescu, pentru site-ul oficial al clubului ucrainean.
Antrenorul român a precizat că se aşteaptă la un rezultat pozitiv, deoarece cunoaşte capacitatea jucătorilor săi şi dorinţa lor de a da tot ce este mai bun la acest nivel al competiţiei: „În manşa secundă va trebui să atacăm. Adversarii noştri se vor baza în general pe contraatacuri. Cred că la Doneţk vor fi o echipă diferită. Roma are jucători mari“.
Lucescu a mai ajuns de două ori în sferturile Ligii Campionilor, în 1999, cu Inter Milano, şi în 2001, cu Galatasaray, de fiecare dată echipa sa fiind eliminată, prima oară de Manchester, apoi de Real Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS