10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, cu fotbalul la mantinelă

Găzarii, cu fotbalul la mantinelă

Vremea nefavorabilă le-a dat peste cap orarul celor de la Gaz Metan CFR Craiova. În primă fază, antrenorul Jerry Gane şi „secundul“ Ionuţ Pătrană n-au mai ajuns la Severin, la amicalul pe care FC Drobeta trebuia să-l susţină cu Minerul Mătăsari, acesta fiind anulat, şi astfel nu au putut să-şi formeze o părere despre jucătorii divizionarei C.
În scurt timp s-au „încins“ telefoanele, Jerry Gane, Adrian Mititelu şi primarul din Severin, Constantin Gherghe, ajungând la concluzia că stratul de zăpadă aşternut pe „Municipal“ este prea mare, astfel că s-a renunţat la amicalul de sâmbătă cu Universitatea, în care trebuia să se inaugureze şi nocturna. „Programul nostru a fost dat peste cap. Singurul amical care ne-a rămas de disputat este cel de pe 26 februarie, cu CSM Slatina. Nu cred că mai poate să apară vreun test la începutul săptămânii viitoare, mai ales dacă nu se schimbă vremea. Nu vreau să apară alte accidentări în lot“, a afirmat Jerry Gane, care nu a putut miza nici la antrenamentele din această săptămână pe atacanţii Laurenţiu Boroiban şi Patrian Trifu.
Cosmin Cruşoveanu şi colegii săi s-au „refugiat“ ieri în „balonul“ de la Atlas, fiind foarte posibil ca şi antrenamentul de mâine după-amiază să se desfăşoare tot pe terenul sintetic de la marginea Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS