22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Pârvulescu: Cu siguranţă jucăm cu Oţelul!

Eugen Pârvulescu: Cu siguranţă jucăm cu Oţelul!

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu dau asigurări că jocul din etapa a 19-a a Ligii I, cu Oţelul Galaţi, se va disputa, deşi gruparea gorjeană este sancţionată momentan cu neprogramarea din cauza unor datorii

Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat clubului Pandurii Târgu Jiu că are interdicţie la transferuri şi riscă neprogramarea în etapa a 19-a a Ligii I, cu Oţelul Galaţi, dacă nu achită datoriile de 600.000 de euro către Dinamo Bucureşti şi jucătorii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Oficialii gorjeni spun să suma ar fi mai mică şi că până la reluarea campionatului vor rezolva aceste probleme administrative. „Suntem în neprogramare pentru prima etapă. Avem termen de plată până miercuri. O să rezolvăm această problemă. Cu siguranţă vom juca meciul cu Oţelul. Avem ceva datorii în litigiu cu Dinamo pentru Ilie Iordache, la jucătorii Stancu şi Tilincă. Sunt două variante să reeşalonăm sau să plătim întreaga sumă. Este o sumă mult mai mică pe care o datorăm decât cea apărută în presă (600.000 euro – n.r.). Jucătorii trebuie să-şi vadă de pregătire, să se gândească la primul meci. Acestea sunt problemele conducerii administrative, iar noi trebuie să le rezolvăm. E o partidă importantă pe care trebuie să o câştigăm“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.
Până la întâlnirea cu Oţelul, programată pe 25 februarie, de la ora 14.30, trupa lui Petre Grigoraş va mai susţine două jocuri de verificare, astăzi, de la ora 11.00, la Rovinari, cu gruparea de Liga a III-a, Jiul, iar duminică (ora 14.00) împotriva echipei FC Argeş.

Fărcăşanu, în teste

Lucian Fărcăşanu, atacantul echipei Pandurii II, se pregăteşte sub comanda lui Petre Grigoraş. Fărcăşanu, principalul marcator al echipei secunde în stagiul din Antalya, a fost propus lui Grigoraş de către tehnicianul Gabi Zahiu, jucătorul urmând să fie evaluat în aceste zile. „O să-l văd câteva zile. Niciodată nu o să fiu reticent la aşa ceva. Eu nu-l ştiu, pentru că nu am avut timp să-l cunosc, dar o să-l urmăresc câteva zile şi, în funcţie de el, va rămâne sau se va întoarce“, a spus Petre Grigoraş. Deşi clubul Pandurii Târgu Jiu anunţase că Dragoş Militaru, Albert Voinea şi George Neagu vor fi împrumutaţi la echipe de liga a II-a, cei trei se pregătesc în continuare la Târgu Jiu.

Hidişan şi Grecu, şi ei
pe lista indisponibililor

Jucătorii Florin Hidişan şi Constantin Grecu au îngroşat şi ei lista fotbaliştilor cu probleme medicale, primul acuzând dureri la inghinali, iar cel de-al doilea are bătături. Dacă Grecu revine astăzi la pregătire, Hidişan nu se ştie când îşi va relua antrenamentele. „Hidişan a făcut buba“, a comentat ironic Petre Grigoraş, antrenorul gorjenilor.
Ameninţat cu excluderea din lot dacă nu face faţă în cele două cantonamente, Florin Hidişan a reuşit să ducă la sfârşit atât stagiul de la Poiana Braşov, cât şi pe cel din Antalya, pentru prima dată în ultimii patru ani, dar a clacat la Târgu Jiu. Pintilii şi Viera sunt şi ei accidentaţi şi nu s-au pregătit cu echipa, iar Mingote şi Matei s-au antrenat separat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS