21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea şi Pandurii riscă neprogramarea

Universitatea şi Pandurii riscă neprogramarea

Grupările oltene din Liga 1 au interdicţie să efectueze transferuri şi riscă neprogramarea în prima etapă din 2011 până nu îşi achită datoriile

Patru cluburi, Universitatea Craiova, Pandurii Tărgu Jiu, Rapid şi Unirea Urziceni, au interdicţie pentru a efectua transferuri şi nu vor fi programate în etapa a XIX-a a Ligii I până nu îşi achită datoriile pe care le au faţă de fotbalişti şi alte grupări, au declarat, ieri, pentru mediafax.ro surse din cadrul LPF. Craiova are datorii de aproximativ 200.000 de euro, iar Pandurii – de aproape 600.000 de euro. Termenul-limită pentru rezolvarea acestor probleme este cu 48 de ore înainte de începerea etapei XIX-a a Ligii I, adică până miercuri, 23 februarie. Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a afirmat că grupările în cauză au fost înştiinţate de această situaţie.„Cine nu achită sumele respective riscă neprogramarea în etapa a XIX-a“, a afirmat şi preşedintele Dumitru Dragomir aseară, la Digi Sport.

Şoavă stă cu ochii
pe cont

Deşi vicepreşedintele Ştiinţei Roşca a dat de înţeles că datoriile Craiovei nu s-au plătit, finanţatorul Universităţii l-a contrazis. „Am achitat datoriile către Paunovic şi Şoavă încă de acum o săptămână, deci nu se pune problema să nu fim programaţi cu Steaua. Probabil că domnul Roşca încă nu a aflat“, l-a contrazis Mititelu, la GSPTV, pe Roşca.
Fostul jucător al Ştiinţei, Florin Şoavă, a declarat pentru GdS: „Nu ştiu dacă Universitatea va fi programată cu Steaua. Ştiu doar că mie nu mi s-au plătit banii, am verificat astăzi (ieri-n.r.) contul din bancă. Nu am luat legătura cu nimeni de la club, cei de la Craiova au contul meu, ştiu unde trebuie puşi banii“. Acesta se află în Israel, în cantonament cu noua sa echipă, Arsenal Kiev, unde este coleg cu atacantul român Ionuţ Mazilu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII