12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplul Mutu - Gilardino a impresionat

Cuplul Mutu – Gilardino a impresionat

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris vineri că perechea formată din Adrian Mutu şi Alberto Gilardino este una dintre cele mai productive din Serie A. Cei doi au şansa să joace duminică, la Palermo, pentru a 50-a oară împreună. Conform sursei citate, cei doi au o medie de goluri impresionantă, înscriind împreună 47 de goluri în cele 49 de partide precedente. Aşadar, o medie de aproape un gol pe meci.
Pentru Mutu, meciul de la Palermo va fi special şi din alt punct de vedere. Românul, dacă va fi introdus pe teren, va juca pentru a 100-a oară în tricoul Fiorentinei în Serie A. Cu 66 de goluri, Mutu este al cincilea marcator din toate timpurile al grupării viola, după Batistuta, Hamrin, Montuori şi Antognoni.
Mutu mai face parte şi din clubul select al jucătorilor care au înscris peste 100 de goluri în campionatul Italiei, pentru formaţiile Hellas Verona, Parma, Juventus şi Fiorentina. Partida dintre Palermo şi Fiorentina, în care Mutu are şanse mari să joace pentru prima dată titular în acest an, se va disputa, duminică, de la ora 13.30, şi va fi transmisă de postul Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS