10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitru acuzat pentru decizii ciudate

Arbitru acuzat pentru decizii ciudate

Federaţiile de fotbal din Bulgaria şi Estonia au sesizat UEFA pentru a investiga meciul lor amical, disputat miercuri în Antalya, şi care s-a încheiat 2-2, cu toate cele 4 goluri marcate din 11 m.
Preşedintele federaţiei bulgare Borislav Mihailov susţine că este ciudat să vezi 4 penaltiuri într-un meci. „Situaţia devine şi mai confuză, dacă luăm în considerare că toate cele 3 goluri dintr-o partidă anterioară s-au marcat tot din lovituri de la 11 metri“, a spus Mihailov, citat de agenţia Romaniansoccer.
Letonia a învins Bolivia cu 2-1, într-un amical disputat tot în Antalya, chiar înainte de meciul Bulgaria-Estonia. Arbitrul maghiar Krisztian Selmeczi a oficiat ambele jocuri.
Un alt oficial bulgar, vicepreşedintele Atanas Furnadjiev, a adăugat că va informa UEFA pentru a investiga meciul.
Un oficial estonian a adăugat că jocul a fost organizat de o agenţie la serviciile căreia nu va mai apela. „Am primit informaţii despre o posibilă manipulare chiar înainte de meci şi aceeaşi agenţie a organizat şi amicalul Letonia-Bolivia, desfăşurat după acelaşi scenariu“, a declarat Mihkel Uiboleht, purtător de cuvânt al federaţiei estoniene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS