10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStejarii au debutat cu stângul

Stejarii au debutat cu stângul

Naţionala de rugbi a României a început prost noua ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor (CEN), pierzând cu scorul de 24-17, în deplasare, în faţa Portugaliei, informează rugby.ro. În prima repriză de pe „Stadio Universitario“ din Lisabona, „stejarii“ au prestat un joc lamentabil, lipsit de concentrare şi haotic, de unde a rezultat un scor cât se poate de ruşinos la pauză, 24-3. La reluare, România a reuşit să se redreseze şi a redus din diferenţă. Punctele lusitanilor au fost marcate de Silva, Aguillar şi Oliveira – câte un eseu, Gardner – trei transformări şi o lovitură de pedeapsă, replica României venind de la Ionel Cazan, Cătălin Nicolae – un eseu fiecare, Dumbravă – o lovitură de pedeapsă şi o transformare, Vlaicu – o transformare.
În celelalte meciuri din prima etapă, Georgia a surclasat Ucraina cu 62-3 (24-0), iar Spania a cedat în faţa Rusiei cu 24-28.
Primul loc în clasament este ocupat de Georgia, cu 5 puncte (un punct bonus), urmată de Portugalia – 4 puncte (24-17), Rusia 4 (28-24), Spania 1 (24-28), România 1 (punct bonus, 17-24), Ucraina 0 (3-62).
Următorul meci al României va avea loc sâmbătă (12 februarie), în deplasare, cu Ucraina, runda a doua programând şi partidele Georgia – Spania şi Rusia – Portugalia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS