6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu nu a fost provocat

Chivu nu a fost provocat

Cotidianul italian Corriere dello Sport a scris că fundaşul Cristian Chivu le-ar fi mărturisit conducătorilor clubului Inter Milano şi prietenilor săi că nu a fost provocat în nici un fel de Marco Rossi, jucătorul echipei Bari pe care l-a lovit cu pumnul în meciul disputat pe stadionul San Nicola. „Nu a existat nici o provocare din partea lui Marco Rossi faţă de Cristian Chivu. Nu a existat nici un gest special care să-l fi provocat pe Chivu să-l lovească pe jucătorul echipei Bari. A mărturisit-o, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, chiar fundaşul român conducătorilor şi prietenilor săi“, a scris Corriere dello Sport.
În minutul 60 al meciului Bari – Inter Milano, scor 0-3, Chivu l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi, însă arbitrul Andrea Romeo nu a văzut faza şi nu l-a eliminat pe jucătorul român. După meci, Chivu i-a cerut scuze lui Marco Rossi. „E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea. Sunt aici pentru că vreau să cer scuze lui Marco Rossi, cu fărâma de demnitate care mi-a mai rămas“, a spus Chivu după meci.
Jucătorul român a fost suspendat patru etape, pe baza imaginilor video, şi va lipsi la partidele cu AS Roma, cu Juventus Torino, cu Fiorentina şi cu Caglia­ri. Inter Milano a anunţat că nu va face apel la această decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS